DHL continuă planul de investiţii în modernizarea sediilor operaţionale la nivel naţional

G.D.
Companii / 12 mai 2022

DHL continuă planul de investiţii în modernizarea sediilor operaţionale la nivel naţional

După deschiderea centrului de expedieri din Bucureşti - în clădirea AFI Lake View din luna martie, luna aceasta DHL Express Romania inaugurează două centre operationale în Constanţa şi Suceava, care includ şi centre de expedieri, cu dotări la cele mai înalte standarde DHL, conform unui comunicat remis redacţiei. Aceste dotări vor ajuta la îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor şi oferă condiţii de lucru premium pentru angajaţii companiei.

Potrivit sursei citate, sediile operaţionale vin cu un concept nou, fiind primele din ţară care sunt dotate şi cu recepţie pentru clienţi, de unde aceştia îşi pot prelua sau de unde pot trimite colete, beneficiind de spaţii pentru parcare.

Sediul din Constanţa are o suprafaţă totală de 865 mp, iar judetul Constanţa este deservit cu ajutorul a 7 rute zilnice, în timp ce investiţia de la Suceava se întinde pe o suprafaţă de 520 mp, iar operaţiunile de livrare şi preluare sunt asigurate cu ajutorul a 5 rute zilnice.

Noile sedii operaţionale sunt echipate cu benzi de sortare, coletele se încarcă direct în maşina curierilor de pe benzile de sortare, ceea ce inseamnă un proces eficientizat de procesare a expedierilor care intră sau pleacă din ţară. Aceasta ajută la îmbunătăţirea timpilor de livrare şi preluare pentru expedierile internaţionale, ceea ce reprezintă un câştig semnificativ pentru partenerii DHL din aceste judeţe. Totodată, birourile angajatilor sunt amenajate la cel mai înalt standard şi asigură un mediu de lucru foarte confortabil şi plăcut, subliniază sursa citată.

"Mediul economic din judeţele Constanţa şi Suceava este unul dinamic şi ne dorim să fim aproape de partenerii noştri din aceste judeţe, oferindu-le cele mai bune opţiuni când vine vorba de servicii de curierat internaţional, la cele mai înalte standarde de calitate . Vom continua să investim în România, ca parte esenţială a strategiei noastre de dezvoltare." a declarat Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express România.

DHL confirmă continuarea planului de investiţii început acum peste 30 de ani pe piaţa din România, cu precădere a investiţiilor operaţionale demarate în anii trecuţi, ca parte a strategiei companiei de a deveni prima opţiune pentru clienţii săi atunci când aceştia îşi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres internaţional.

DHL are o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa din România, aproape 600 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb