Digi lansează servicii de telefonie mobilă prin propria reţea în Ungaria

M.G.
Companii / 27 mai 2019

Digi lansează servicii de telefonie mobilă prin propria reţea în Ungaria

Filiala societăţii Digi Communications (DIGI) din Ungaria, Digi Kft (DIGI HU) urmează să lanseze serviciile de telefonie mobilă prin propria reţea în ţara vecină, potrivit unui comunicat transmis Redacţiei.

Lansarea serviciilor de telefonie mobilă de către filiala Digi este urmarea unui amplu proces de investiţii, planificare şi implementare derulat în ultimii patru ani, arată compania.

În comunicatul DIGI se mai notează: "Odată cu lansarea serviciilor, portofoliul de servicii al DIGI HU va include servicii de telecomunicaţii fixe (televiziune prin cablu, internet şi telefonie fixă) şi fixe (telefonie şi date mobile), precum şi televiziune prin satelit (DTH). Reţeaua DIGI HU va utiliza standardul 4G pentru telefoanele de ultimă generaţie, dar va permite şi utilizarea standardului 2G pentru serviciu de voce şi pentru compabilitatea cu telefoanele existente.Odată cu lansarea serviciului pe piaţa din Ungaria, DIGI HU introduce gratuit două funcţionalităţi 4G, care aduc o calitate foarte bună pentru serviciul de voce, pe terminalele

compatibile: VoLTE (voce peste 4G/LTE) şi VoWiFi (voce peste WiFi) (respectivele servicii fiind disponibile în reţeaua DIGI Mobil din România începând cu anul 2017)".

Filiala Digi din ţara vecină plănuieşte să continue procesul de dezvoltare a reţelelor sale de telecomunicaţii mobile şi a serviciilor aferente, acoperirea urmând să se extindă în mai multe etape.

În conformitate cu strategia de dezvoltare a societăţii, Digi mai menţionează că filiala din Ungaria intenţionează să dezvolte şi serviciile 5G, în viitor.

Pentru primele trei luni din acest an, Digi Communications a raportat pierderi de 17,6 milioane euro în primul trimestru al acestui an, de la un profit net de 14,8 milioane euro în perioada similară a anului anterior, în ciuda creşterii veniturilor cu 20% în T1 2019 de la 232,8 milioane euro la 281,2 milioane euro.

Ţara noastră este piaţa principală a grupului, generând 64,4% din veniturile acestuia, pe locul al doilea fiind Ungaria (cu 19,6%), urmată de Spania (14%) şi Italia (2%).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb