Dimand a restaurat berăria FIX din Salonic

F.D.
Companii / 26 octombrie 2023

Dimand a restaurat berăria FIX din Salonic

Fabrica de bere FIX din Salonic a fost reconstruită. Dezvoltarea include atât restaurarea şi reutilizarea celor trei complexe conservate ale fostei fabrici, cât şi construirea a două clădiri noi cu două locuri de parcare subterane comun, anunţă Dimand, una dintre companiile greceşti din domeniul dezvoltării imobiliare, listată la Bursa de Valori din Atena, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, schema de investiţii a DIMAND în Salonic, include şi dezvoltarea - în acelaşi timp - a primului parc de afaceri bioclimatic, la scară largă, din nordul Greciei, denumit HUB26 şi situat vizavi de proprietatea industrială FIX. Noul complex de birouri care va fi format din patru blocuri, are o suprastructură totală de 20.200 mp. cu subsoluri de 10.800 mp, care se întind pe o suprafaţă de 7.700 mp.

În plus, există "Proiectul Skyline", cel mai mare acord de transfer de portofoliu imobiliar care a avut loc în Grecia în ultimii ani. DIMAND împreună cu Premia Properties participă la planul de investiţii al Alpha Bank care include 573 de proprietăţi de diverse utilizări în toată ţara, cu aproximativ 50 dintre ele situate în Salonic.

La evenimentul de inaugurare al complexului FIX din Salonic a participat inclusiv premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, alături de numeroase alte oficialităţi, dând astfel greutate politică acestui demers.

"Acest proiect (FIX Brewery) va absorbi sute de milioane de investiţii, alături de proiectul extrem de vizionar al HUB 26, primul parc de afaceri bioclimatic. Va crea multe noi locuri de muncă, oferind o resursă profesională şi va fi stabilit ca un nou plămân de cultură şi divertisment pentru oraşul Salonic", a declarat premierul Kyriakos Mitsotakis.

La rândul său, vicepreşedintele şi CEO-ul DIMAND, domnul Dimitrios Andriopoulos, a declarat că "pentru DIMAND, achiziţionarea şi regenerarea clădirilor de importanţă istorică este o alegere strategică, întrucât acesta este modul în care participăm la istoria modernă a oraşelor, prin modernizarea cartiere întregi. Investim sistematic în reutilizarea clădirilor din zona centrală. zone ale Greciei şi contribuie la regenerarea şi reactivarea economică a pieţei locale."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb