Divertiland Playland îşi redeschide porţile

Ioana Dogaru
Miscellanea / 28 octombrie 2015

Divertiland redeschide în această săptămâna în zona Pipera cel mai mare parc acoperit de distracţii - Divertiland Playland. Redeschiderea marchează începutul celui de-al doilea sezon de operare pentru parcul acoperit şi finalizarea unor investiţii în modernizare, care urcă totalul alocat acestui proiect la peste 1.5 milioane de Euro, în ultimii doi ani, informează un comunicat de presă al companiei.

În urma noilor investiţii, vizitatorii vor fi întâmpinaţi de o hală renovată, cu o suprafaţă de peste 5.000 mp, de noi jocuri, atracţii şi de un nou restaurant, care aduce în zona Pipera conceptul de American Dîner. Până în dată de 8 noiembrie, vizitatorii se pot bucură de o tematică de Halloween, marcată prin decoraţiuni şi activităţi specifice, precizează sursa citată.

Antony Lourezos, General Manager Divertiland Playland, a declarat: "Divertiland Playland reprezintă o prioritate investiţională pentru compania noastră în perioada următoare, urmând strategia noastră de a ne extinde produsele şi serviciile oferite în sectorul de leisure şi entertainment în mai multe locaţii strategice şi cu acoperirea tuturor perioadelor dintr-un an. Proiectul nostru din Pipera, cel mai ambiţios care vizează un spaţiu acoperit, vizează un potenţial de client de peste 300.000 de familii care locuiesc în cartierele învecinate sau care lucrează în zona. Pentru sezonul acesta, vizitatorii vor regăsi mai multe atracţii pentru categoriile de vârstă de până la 12 ani, că şi un nou restaurant care aduce conceptul de American Dîner în Pipera. Restaurantul va deservi atât clienţii, cât şi evenimentele organizate în locaţie sau zonele de birouri învecinate".

Până în luna decembrie, Divertiland Playland va funcţiona de miercuri până duminică, în intervalul orar 12:00 - 21:00. În aceeaşi perioadă, părinţii însoţitori vor intra gratuit la Divertiland Playland, în vreme ce copiii cu vârste cuprinse între 1 -18 ani vor plăti 35 de lei în timpul săptămânii şi 50 de lei în weekend. Tariful de intrare asigură accesul gratuit la toate atracţiile parcului, că şi la evenimentele care sunt organizate în mod curent, precum ateliere variate, spectacole etc.

Divertiland Playland pune la dispoziţia clienţilor săi singura pârtie de schi artificială acoperită din România, derdeluşul, peretele de escaladă, caruselul, trambulinele şi jocurile gonflabile, pistă de karting şi trenuleţul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb