Divizia Pentru Medici - cea de a patra linie de afaceri a Băncii Transilvania

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 12 mai 2008

Divizia Pentru Medici - cea de a patra linie de afaceri a Băncii Transilvania

Banca Transilvania îşi extinde şi în Bucureşti reţeaua de unităţi dedicate clienţilor din lumea medicală, prin deschiderea primei Agenţii Divizia Pentru Medici, în Capitală. Locaţia se află în apropierea Spitalului Universitar.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Băncii Transilvania, afirmă: "Prin acest proiect, sus­ţinut de Colegiul Medicilor din România, încurajăm medicii întreprinzători să-şi realizeze obiectivele de dezvoltare personală şi profesională".

Aceste tipuri de agenţii fac parte din proiectul Divizia Pentru Medici, dezvoltat de Banca Transilvania. Aceasta reprezintă cea de a patra linie de afaceri BT şi a fost lansată pe piaţă, ca şi concept, în octombrie 2007. La doar 6 luni şi ceva de la data lansării, Divizia Pentru Medici înregistrează rezultate notabile. Este vorba, în primul rând, de peste 1.000 de credite oferite doctorilor. În plus, banca are acum 7 locaţii dedicate medicilor, prezente în câteva dintre cele mai importante centre medicale din ţară: Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Oradea, Timişoara, Craiova şi, începând de azi, şi în Bucureşti.

Prin Divizia Pentru Medici, Banca Transilvania se adresea­ză tuturor medicilor - persoane fizice autorizate şi persoane juridice, pentru care BT are o echipă specializată, pachete de produse special create pentru nevoile doctorilor - "Rezident", "Specialist" şi "Praxis", dar şi o reţea de agenţii pentru colaborarea cu doctorii.

Credite pe criterii exclusiv calitative

Banca Transilvania acordă, prin Divizia Pentru Medici, credite pe criterii exclusiv calitative, pe baza diplomei de medic. Se ţine cont de experienţa profesională, de competenţele obţinute de medici, de gradul profesional şi/ sau universitar al acestora.

Dintre cele aproape 500 de unităţi ale reţelei sale naţionale, banca are cele mai multe unităţi locale în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, nu mai puţin de 65 - Centrul Regional Bucureşti, sucursale, agenţii şi cafenea bancară (BT CafP). Banca Transilvania are în această zonă peste 130.000 de clienţi activi şi aproximativ 1.000 de angajaţi.

Pentru acest an, Banca Transilvania are planuri importante de dezvoltare în capitală, cum ar fi creşterea numărului de clienţi, inaugurarea sediului în care va funcţiona Centrul Regional Bucureşti - în Băneasa, precum şi deschiderea a aproximativ 15 locaţii în zone în care există cerere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb