Dmitri Peskov neagă că preşedintele Vladimir Putin are o sosie

D.T.
Internaţional / 25 aprilie 2023

Dmitri Peskov neagă că preşedintele Vladimir Putin are o sosie

Kremlinul a respins speculaţiile potrivit cărora preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, are o sosie care îl reprezintă în cadrul unor apariţii publice, informează Agerpres.

"Probabil aţi auzit că se presupune că Putin ar avea mai multe dubluri, care lucrează în locul său în timp ce el stă într-un buncăr. Aceasta este o altă minciună", le-a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, unor tineri la un eveniment educaţional care a avut loc ieri, la Moscova.

"Vedeţi ce fel de preşedinte avem. A fost şi este mega activ. Noi, cei care lucrăm cu el, cu greu putem ţine pasul cu el", a adăugat Peskov.

Precizările purtătorului de cuvânt al Kremlinului au fost făcute după speculaţii repetate care au circulat şi care afirmau că preşedintele Vladimir Putin este de fapt reprezentat de cineva care apare în locul său în public.

Cele mai recente speculaţii au circulat după ce în presă au apărut informaţii despre o vizită a preşedintelui Vladimir Putin în Ucraina, în zonele de război ocupate de ruşi.

"Acela nu a fost adevăratul Putin", a declarat săptămâna trecută secretarul Consiliului Naţional de Securitate al Ucrainei, Olexii Danilov. Kremlinul a respins atunci afirmaţia oficialului ucrainean.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Hai sa fim seriosi. Unde ar fi tinuta acea sosie? Ar fi inchisa pentru totdeauna intr-un buncar, intr-o inchisoare? Ca daca acea sosie este o persoana civila, inseamna ca are viata, are vecini, intra/iese din magazine, merge la frizer. Si atunci lumea ar sti ca seamana leit cu Putin. Daca insa nu are viata privata ci din contra, traieste izolata de lume, intr-un buncar nestiuta decat de serviciul secret rus, atunci chiar imi pare rau de acea persoana.

    Inclinatia celor de la Antena 3 si chiar si Razvan Dumitrescu, care dezbat acest subiect care are retard intelectual, mi se pare injositoare. 

    ...e vorba despre o declaratie facuta de sosia lui Peskov, deci fara valoare :)

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb