DRAGNEA:  Olguţa i-a cerut prim-ministrului să o acccepte în calitate de consilier onorific pe infrastructură

M.I.
Politică / 3 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat astăzi, la Târgu Jiu, că fostul ministru al Muncii Olguţa Vasilescu i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să accepte ca ea să fie consilier onorific pe infrastructură, unul dintre motive fiind dorinţa de a se implicaîn realizarea drumului expres Craiova - Piteşti,

"Vineri am plecat de la Bucureşti spre Reşiţa şi am făcut opt ore. Am văzut cât de aglomerat este acest drum Craiova-Piteşti şi nu numai Craiova - Piteşti, toate drumurile au început să fie aglomerate pentru că economia a crescut în ăştia doi ani de zile foarte mult şi foarte rapid, asta înseamnă că mărfurile circulă mai mult şi sunt mai multe camioane. E absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte ştiu, pentru două tronsoane s-au semnat contractele. Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă dedicată doar pentru acest drum expres. Olguţa Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului-ministru pe infrastructură pentru a se implica şi ea direct pebtru a urmări realizarea acestei lucrări, care este extrem de importantă pentru această zonă a ţării", a afirmat Dragnea.

Lia Olguţa Vasilescu a renunţat la portofoliul Muncii, fiind nominalizată de două ori în Guverm pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor. De fiecare dată a fost însă respinsă de către preşedintele Klaus Iohannis, care a invocat lipsa de experienţă a acesteia.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Mulguţă Larguţă Holguţă profesionistii aplica pentru o pozitie, nu cer. neputinciosii profesional cer pozitii fara responsabilitati.

    calificata la locul de munca.

    Olguto, daca mergeai de la Bucuresti spre Suceava, ai mai fi cerut sa fii consilerul PM pentru infrastructura? Un interes ti l-ai rezolvat deja (sotul, dl Manda, marele controlor al SRI, e pe loc eligibil de europarlamentar/o sa faci proiecte de infrastructura si de la Craiova la Bruxelles?). Acum vrei si bani de la stat pentru drumurile spre si din Oltenia. Stai unde esti acum, ca stai bine!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb