DUPĂ 23 DE ANI DE ACTIVITATE: The Weekly Standard îşi încetează apariţia

T.T.
Internaţional / 15 decembrie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

The Weekly Standard, revista care a expus conservatorismul tradiţional şi care a continuat să-l critice pe preşedintele Donald Trump, îşi încetează apariţia după 23 de ani de activitate, a anunţat, vineri, editorul Clarity Media Group.

Ultimul număr al revistei va apărea pe 17 decembrie, potrivit CNN.

Anunţul a venit după ce editorul-şef, Stephen Hayes, a avut o întâlnire privată cu Ryan McKibben, directorul executiv şi preşedinte al Clarity Media Group, o companie media deţinută de miliardarul Philip Anschutz.

"Pentru mai mult de 20 de ani The Weekly Standard a oferit valoroase şi importante perspective în probleme de politică, literatură şi cultură", a declarat McKibben într-un comunicat.

"Revista a reprezentat casa uneia dintre cele mai dedicate şi talentate echipe şi le mulţumesc pentru activitatea şi contribuţia lor, nu doar în această redacţie, ci şi pentru jurnalism în general", completează acesta.

Angajaţii au fost informaţi că vor fi plătiţi până la sfârşitul anului şi după această dată vor primi despăgubiri în funcţie de vechimea în muncă. Pentru a primi despăgubiri, angajaţii vor fi nevoiţi să semneze un acord strict de confidenţialitate şi de negociere.

"Ştiu că este o zi cu emoţii, dar vreau să vă spun să nu vă năpustiţi pe reţelele de socializare şi să recurgeţi la atacuri pentru că asta v-ar pune în pericol", i-a avertizat McKibben pe angajaţi într-o şedinţă.

Bill Kristol, co-fondator al publicaţiei, a scris într-un mesaj pe Twitter: "Toate lucrurile bune au un sfârşit. Aşa este şi pentru The Weekly Standard după 23 de ani. Vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru cititorii noştri şi admiraţia pentru colegii mei. Am muncit din greu pentru a scoate o revistă de calitate şi am avut o perioadă bună când am făcut asta. Şi mai avem multe de făcut. Mergem mai departe!".

The Weekly Standard a fost fondată în 1995 de Kristol, Fred Barnes şi John Podhoretz. În timpul preşedinţiei lui George W. Bush, publicaţia era considerată pro-administraţie, sprijinind politica neo-conservatoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb