DUPĂ CE A ANUNŢAT O INVESTIŢIE DE 80 DE MILIOANE DE EURO LBBW Immobilien a vândut firmei iQuest un teren în Cluj

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 5 august 2014

Compania LBBW Immobilien, deţinută de banca germană LBBW, a vândut terenul fostei fabrici Flacăra din Cluj-Napoca, unde intenţiona să dezvolte un proiect imobiliar de 80 milioane de euro, firmei iQuest din domeniul IT, care vrea să construiască un sediu pentru cei 400 de angajaţi din oraş. "Proprietatea achiziţionată are o suprafaţă aproximativă de 18.000 metri pătraţi, iar tranzacţia am finalizat-o de curând. Proprietatea a fost achiziţionată de la firma LBBW Immobilien, însă din motive de confidenţialitate pentru părţile implicate în tranzacţie, nu putem preciza valoarea achiziţiei", a declarat Cornelius Brody, fondator & co-director executiv iQuest Group, citat de Mediafax.

Compania LBBW Immobilien anunţa în 2008 că vrea să înceapă în 2009 un proiect imobiliar mixt, investiţie de 80 de milioane de euro, pe terenul de aproape două hectare în centrul oraşului Cluj-Napoca, care a aparţinut fostei fabrici de textile Flacăra. LBBW Immobilien a dezvoltat, în parteneriat cu Ţiriac Imobiliare, proiectul Residenz, la Chitila, în urma unei investiţii de 70 milioane de euro şi intenţiona să construiască şi alte proiecte, sub acelaşi parteneriat.

iQuest Group, furnizorul de soluţii software, a cumpărat terenul pentru a consolida toate operaţiunile din Cluj Napoca într-un singur sediu.

Compania este în faza de proiectare şi lucrează împreună cu firma Dico&Ţigănaş, pentru realizarea proiectului.

"În primă fază, dorim să finalizăm spaţiile de birouri pentru a ne putea muta până la sfârşitul anului 2015. Astfel, estimăm că la începutul anului 2015 o să începem efectiv construcţia", a mai spus Brody.

iQuest are birouri în România (Cluj-Napoca, Braşov, Sibiu, Craiova şi Bucureşti), Germania (Frankfurt), Suedia (Gothenburg), Elveţia (Zürich), Ungaria (Budapesta) şi Statele Unite ale Americii (Palo Alto).

Cu sediul central în Germania şi echipe locale în România, Elveţia, Suedia şi SUA, iQuest a fost înfiinţată în 1998 şi este o companie independentă de dezvoltare de soluţii şi servicii software.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb