DUPĂ CE UN GRUP DE PROGRAMATORI A OBŢINUT 160 DE MILIOANE DE NUMERE DE TELEFON ŞI EMAILURI DIN RUSIA Oamenii din întreaga lume au început să trimită mesaje ruşilor

G.U.
Internaţional / 13 martie 2022

Oamenii din întreaga lume au început să trimită mesaje ruşilor

Oamenii din întreaga lume folosesc un nou site web pentru a ocoli aparatul de cenzură şi propagandă al Kremlinului şi a trimite SMS-uri şi email-uri despre războiul din Ucraina către persoane aleatorii din Rusia, scrie Washington Post, potrivit HotNews.ro.

Site-ul a fost dezvoltat de un grup de programatori polonezi care au obţinut aproximativ 20 de milioane de numere de telefon mobil şi aproape 140 de milioane de adrese de e-mail deţinute de persoane fizice şi juridice din Rusia.

1920.in generează aleatoriu numere şi adrese din aceste baze de date şi permite oricui, oriunde în lume, să le trimită mesaje oamenilor din Rusia, existând şi opţiunea de a folosi un mesaj standard în limba rusă care face apel la oameni să ocolească cenzura presei de către preşedintele Vladimir Putin.

Ce scrie pe site-ul realizat de programatorii polonezi:

"Noi, cetăţenii lumii, avem un mesaj pentru naţiunea rusă. O naţiune va plăti un preţ uriaş din cauza deciziei ruşinoase a dictatorului Putin de a ataca cu forţele armate o Ucraină independentă. Acţiunea comună a tuturor statelor lumii libere, ca răspuns la agresiunea Rusiei, va duce la prăbuşirea întregii ţări. Cu toate acestea, aproape 150 de milioane de ruşi nu cunosc adevărul despre cauzele sau cursul războiului din Ucraina. Se hrănesc cu minciunile propagandei Kremlinului. În Rusia nu există o presă liberă, iar internetul este cenzurat. Este posibil ca fiecare dintre noi să transmită un mesaj direct locuitorilor acestei ţări înrobite. Squad303 vă oferă un instrument care vă permite să trimiteţi mesaje text de pe telefoanele voastre direct unor ruşi selectaţi la întâmplare.

Să ştie şi ei adevărul. Să cunoască şi ei puterea lumii libere!"

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. ii amendeaza CNA???

    Legea DGPR?

    Da, da, lumea libera spun prostanacii de polonezi. ONU a condamnat bastionul lumii libere, Facebook, pentru abuzuri impotriva rusilor. Ce face propaganda nesimtita din sarmanii locuitori ai "lumii libere", aceasta minoritate a planetei.

    On Friday, the UN Secretary-General Antonio Guterres' spokesperson Stephane Dujarric said, "I can tell you, fr om our standpoint, we stand clearly against all hate speech, all calls for violence. That kind of language is just unacceptable, fr om whichever quarter it comes fr om." 

    Imi place acest mesaj al polonezilor.

    "aproape 150 de milioane de ruşi nu cunosc adevărul despre cauzele sau cursul războiului din Ucraina. Se hrănesc cu minciunile propagandei Kremlinului. În Rusia nu există o presă liberă, iar internetul este cenzurat. " 

     

    Aproape 700 de milioane de locuitori ai lumii libere NU CUNOSC ADEVARUL despre cauzele razboiului din Ucraina desi ONU pe site-ul lor mentiona chiar si in sep 2020 ca in urma "operatiunii antiteroriste" a regimului ultranationalist de la Kiev, peste 10 000 de civili au fost ucisi sau raniti si mai mult de un milion au emigrat. 

    Locuitorii lumii libere se hranesc cu propaganda NATO, necitind nici macar comunicatele ONU. Televiziunile lumii libere sunt televiziuni pro-NATO. In Romania, CNA da amenzi record oricui indrazneste sa prezinte punctul de vedere al Rusiei. 

    1. Tu esti o cartita putinista. Locul tau e la Moskova nu in Romania. Te putem deporta!

      Combate-l cu argumente,nu cu amenintari!Doar prin argumente poti schimba opinii!

      E pierdere de timp sa combati ineptile vehicilate de Putin si acolitii lui!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb