DUPĂ NENUMĂRATE AMÂNĂRI, Cel mai mare parc de distracţii din ţară - Divertiland - îşi deschide porţile vineri

Mihaela Dalar Stanca
Ziarul BURSA #Companii / 7 august 2012

Divertiland Multi Entertainment Park, cel mai mare parc de distracţii din ţara noastră, îşi va deschide primul amplasament vineri, 10 august, potrivit anunţului făcut pe pagina de Facebook a parcului, duminică seara. Parcul de distracţii este amplasat la intrarea în Bucureşti, la kilometrul 13, adiacent Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, în zona comercială Militari.

Dezvoltatorul parcului este Magic World Developments, companie specializată în investiţii şi dezvoltare imobiliară în diverse sectoare. Pentru deschiderea şi operarea Divertiland, compania colaborează cu consultanţi din Statele Unite ale Americii (S.U.A.), specializaţi în operarea parcurilor de distracţii.

Proiectul de agrement Divertiland Multi Entertainment Park a fost iniţiat din anul 2006, deschiderea a fost anunţată pentru vara anului trecut, dar abia în această lună promisiunea a devenit realitate. Astfel, au mai rămas circa două luni în care curioşii şi nu numai, pot vizita parcul de dis­tracţii. Tariful de intrare în parcul acvatic nu a fost încă anunţat de reprezentanţii Divertiland, dar este estimat în intervalul 50-100 de lei, preţuri practicate şi de alte parcuri acvatice din ţară. Contactaţi de ziarul BURSA pentru mai multe detalii, reprezentanţii Divertiland ne-au asigurat că mai multe informaţii vor fi disponibile în curând.

La Plajă Aqua Park - prima din cele patru faze ale proiectului

Întregul spaţiu dedicat distracţiei va cuprinde patru amplasamente, pe o suprafaţă de 35 de hectare, parcul fiind funcţional la capacitate maximă în 2016. Astfel, La Plajă Aqua Park, ce urmează să fie deschis la sfârşitul săptămânii, este prima fază a complexului.

La Plajă Aqua Park se va întinde pe o suprafaţă de circa 42.000 de metri pătraţi, cu o capacitate de pes­te 7.500 de vizitatori. Potrivit datelor comunicate de companie pe site-ul de socializare, vor fi disponibile 27 de tobogane printre care: Splash Attack, Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide sau Speed Slide etc. Potrivit oficialilor companiei, atracţia parcului acvatic va fi piscina care creează valuri de până la 1,8 metri, într-o gamă variată de modele şi interval de timp. Capacitatea aces­teia este de 2.500 de persoane. De asemenea, pentru vizitarea parcului din colac, dezvoltatorii parcului au creat Lazy River (n.r râul leneş) - o pis­cină realizată inelar, lungă de 500 de metri, care parcurge şi intersectează alte atracţii şi amenajări din parc.

Pe de altă parte, parcul va pune la dispoziţie un număr de 22 de cabane private, o zonă de 3.000 de metri pătraţi de plajă cu nisip, restaurante, spaţii comerciale, snack baruri, cafenele şi zonă pentru petreceri.

Inaugurarea din acest an va fi urmată în 2013 de Aventure Park - parc de distracţii în aer liber, Sports&Wellnes Club - complex sportiv, de relaxare şi spa care va dis­pune de restaurant, creşă şi loc de joacă pentru copii - programat pentru 2015 iar Oasis Fun Center va fi centrul de divertisment familial acoperit, care va include parc acvatic şi parc de distracţii cu facilităţi precum cinema 3D, bowling, climbing, karting, jocuri electronice - cu inaugurarea oficială peste patru ani.

La Plajă Aqua Park se va întinde pe o suprafaţă de circa 42.000 de mp, cu o capacitate de peste 7.500 de vizitatori.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. "Pentru deschiderea şi operarea Divertiland, compania colaborează cu consultanţi din Statele Unite ale Americii (S.U.A.)..."

    Foarte importanta precizarea din paranteza :))) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb