Eaton lansează în România noile staţii de încărcare pentru vehicule electrice

F.D.
Companii / 2 aprilie

Eaton lansează în România noile staţii de încărcare pentru vehicule electrice

Eaton, companie de management inteligent al energiei, lansează o nouă familie de staţii de încărcare - Eaton Green Motion Home şi Eaton Green Motion Building - pentru aplicaţii rezidenţiale şi comerciale, de curent alternativ, pentru a susţine cererea tot mai mare de încărcare a vehiculelor electrice. Noile produse sunt disponibile în România începând cu luna martie 2024 şi sunt concepute pentru a fi utilizate atât în interior şi în aer liber, cât şi în parcări private sau publice, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Eaton Green Motion Home reprezintă o alegere flexibilă pentru încărcarea vehiculelor electrice la domiciliu, oferind o putere de ieşire cuprinsă între 3,7 kW şi 22 kW. Livrat cu cablu sau priză standard UE de tip 2 (T2 sau T2S), puterea de ieşire a staţiei de încărcare Eaton Green Motion Home EV este uşor de reglat, pentru a se potrivi cu sursele de energie disponibile la locul instalării.

Încărcarea este rapidă, chiar şi la 3,7 kW, datorită tehnologiei brevetate de Eaton şi Green Motion în timpul parteneriatului de cercetare şi dezvoltare. Din momentul în care Eaton a achiziţionat Green Motion, în anul 2021, acoperirea globală Eaton şi expertiza în gestionarea energiei au fost combinate cu experienţa de un deceniu a Green Motion în calitate de pionieri în încărcarea vehiculelor electrice.

Beneficiile pe care le aduce această colaborare sunt evidente, de la calitatea tehnică la design-ul staţiei de încărcare şi până la reţeaua de service, care se întinde în cea mai mare parte a Europei.

Staţiile de încărcare Eaton Green Motion Building, cu o putere de ieşire cuprinsă între 3,7 kW şi 22 kW, au fost concepute pentru echilibrarea statică sau dinamică a sarcinii pentru până la 50 de unităţi, cu opţiune de încărcare prioritizată la nevoie. Este soluţia ideală pentru utilizarea la locurile de muncă, parcuri comerciale, blocuri rezidenţiale şi locaţii similare.

RFID (Radio Frequency Identification) integrat în staţia de încărcare Eaton Green Motion Building poate fi utilizat pentru a permite accesul doar a utilizatorilor autentificaţi şi pentru a distribui costurile de încărcare anumitor vehicule. În plus, staţia de încărcare este echipată cu un contor MID (Measuring Instruments Directive) pentru a îndeplini cerinţele UE de acurateţe în ceea ce priveşte facturarea. Administratorii de flote de vehicule electrice care oferă şoferilor o staţie de încărcare de curent alternativ pe care să o folosească în propriile case vor găsi acest model ideal pentru a separa "utilizarea personală" de "utilizarea în interes de serviciu" pentru declararea cheltuielilor şi facturare.

"În calitate de companie specializată în gestionarea energiei, am dezvoltat staţiile de încărcare Eaton Green Motion Home pentru a fi utilizate în siguranţă şi în armonie cu vehiculul şi casa dumneavoastră. Astfel, noul nostru produs devine cea mai bună alegere ca parte a strategiei de management a energiei la domiciliu, fiind dezvoltat pentru a funcţiona într-o manieră simplă şi rapidă. Încărcătorul Eaton Green Motion Building este proiectat respectând cele mai înalte standarde de securitate cibernetică şi datorită capacităţilor sale superioare de echilibrare a sarcinii, este o alegere bună pentru încărcarea vehiculelor electrice a mai multor utilizatori, fără upgrade-uri costisitoare de reţea", a declarat Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb