Echipele E.ON au terminat de parcurs traseul Via Transilvanica

F.D.
Companii / 3 octombrie 2023

Echipele E.ON au terminat de parcurs traseul Via Transilvanica

De la începutul lunii septembrie şi până luni, 2 octombrie, 32 de echipe formate din 200 de angajaţi ai companiei E.ON au dus #EnergiaLuiÎmpreună pe potecile, pajiştile şi dealurile de pe Via Transilvanica, primul traseu turistic de lungă distanţă din România. În total, au fost făcuţi 11 milioane de paşi de către toţi cei care au participat, însumând 8.300 de kilometri, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Suntem prima companie care a avut curajul să se implice pentru susţinerea acestui proiect prin mobilizarea angajaţilor şi stimularea lor să descopere şi să trăiască direct, nemijlocit, experienţa unui traseu de excepţie. Sperăm ca şi alte companii să preia ştafeta acestui proiect şi să ducă mai departe spiritul Via Transilvanica", afirmă Ioan Şandru, directorul general adjunct al E.ON Energie România, unul dintre iniţiatorii proiectului "Energia E.ON X Via Transilvanica".

Potrivit sursei citate, fiecare echipă şi liderul acesteia au mers pe rute definite, la finalul cărora au predat ştafeta către alte echipe şi, astfel, traseul Via Transilvanica a fost parcurs integral pe durata a 32 de zile. Echipele au fost alcătuite din pasionaţi ai drumeţiilor şi ai activităţilor outdoor precum alergare, ciclism şi căţărat, dar şi din colegi aflaţi la prima experienţă de acest fel.

Aceştia şi-au pus amprenta pe Via Transilvanica şi prin activităţi de voluntariat desfăşurate în câteva sate izolate prin care au trecut sau prin lecţiile despre energie susţinute în şcoli, în cadrul Community Days. Un loc aparte în tot acest demers l-au avut şi evenimentele Inspire Days în care invitaţi surpriză au împărtăşit din experienţa lor de viaţă.

"Povestea noastră cu partenerii de la Tăşuleasa Social este deja una cu tradiţie, în care alături de clienţii noştri am realizat 200 de km din cei 1.400 ai Viei Transilvanica. Acesta este un proiect pe care l-am iubit din prima clipă şi mă bucur foarte mult de ceea ce au reuşit să facă colegii mei dintr-o idee. Acum, la final, sunt recunoscătoare pentru toată această energie pe care am adunat-o în acest proiect", spune Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Compania E.ON mai menţionează că la finalul acestei experienţe pe Via Transilvanica, toţi kilometrii parcurşi de echipe vor fi transformaţi în kWh, care vor fi donaţi unei instituţii sau organizaţii în cadrul campaniei Dăruieşte Lumină, pe care o vom continua şi anul acesta în preajma sărbătorilor de iarnă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb