Ecovillas Company investeşte 10 milioane de euro într-un ansamblu rezidenţial în Mogoşoaia

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 27 noiembrie 2018

Dezvoltatorul Ecovillas lansează ansamblul LOFT Green Apartments, situat în mijlocul pădurii de la Mogoşoaia, o investiţie de 10 milioane de euro, fonduri proprii ale dezvoltatorilor şi investitorilor, precum şi din creditare bancară, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Ansamblul rezidenţial va cuprinde 154 de apartamente tip boutique cu una, două şi trei camere şi cu un parc de 3000 mp, delimitat de liziera pădurii. Potrivit dezvoltatorului, construcţia va fi realizată în 2 faze, în prima etapă urmând să fie livrate 44 de apartamente, cu termen de finalizare mai 2019.

Ultimul trend în materie de design, conceptual "Loft" a aparut în toate capitalele europene, atât pentru locuinţe cât şi pentru restaurante/baruri. Spre deosebire de conceptul pentru barurile şi restaurantele din construcţiile interbelice, bazat pe hard loft, cel pentru locuinţe noi este denumit soft loft şi reuşeşte să îmbine armonios arhitectura modernă cu minimalismul, ingeniozitatea şi calitatea construcţiei, conform sursei citate.

LOFT by Ecovilas va fi primul ansamblu de acest gen din România. Clădirea are o arhitectură unică, sub semnătura unei echipe de tineri arhitecţi români coordonată de Maxim Calujac - tânăr arhitect cu multe premii câştigate pentru inovaţia în materie de arhitectură contemporană. Cele 3 clădiri sunt orientate astfel încât fiecare cameră are vedere la pădure şi fiecare apartament este unic, fiind astfel 44 de tipuri de apartamente total diferite. Respectând stilul locuinţelor exclusiviste, apartamentele au înălţimea de 2,9 metri şi aceeaşi înălţime au şi ferestrele, care dau spre pădure.

Pentru prima oară în România, cons­tructorul foloseşte beton aparent, grinzi ascunse sub tavanul de beton perfect drept şi cărămida aparentă, mai transmite sursa citată.

Dezvoltatorul Ecovilas este la a doua dezvoltare imobiliară din ţara noastră, primul ansamblu fiind dezvoltat în sectorul 5 din Bucureşti, fiind astăzi complet livrat şi locuit. Compania a pornit în anul 2014 în urma asocierii a trei investitori români cu o experienţă de peste 10 ani în implementarea sistemelor de energie verde (geotermal/geotermic), construcţii şi imobiliare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb