Eden Capital Development dezvoltă circa 800 de locuinţe în două proiecte de lux în Nordul Bucureştiului

G.U.
Companii #Construcţii / 24 august 2021

Eden Capital Development dezvoltă circa 800 de locuinţe în două proiecte de lux în Nordul Bucureştiului

Eden Capital Development, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari autohtoni din capitală, va lansa două noi proiecte rezidenţiale de lux în zona Erou Iancu Nicolae, cea mai bună zonă rezidenţială din nordul Bucureştiului, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Cele două proiecte, însumând circa 800 de apartamente de lux, contină standardul ansamblurilor rezidenţiale Cortina şi aduc inovaţie stilului de locuire în această zonă.

Compania Eden Capital Development, cu capital integral românesc, va adăuga aceste două proiecte, dezvoltate sub marca Cortina, seriei începute în anul 2013, care constă în şase ansambluri de succes construite deja sau aflate în curs de dezvoltare - Cortina Academy, Cortina North, Cortina Residence, Dinamic City, Four City North şi Delta City.

"Piaţa imobiliară din Bucureşti este martora unei cereri în creştere pentru astfel de locuinţe, care oferă produse imobiliare high-end, un design inovator, cele mai noi şi moderne soluţii de finisaj şi facilităţi de excepţie. Prin aceste proiecte continuăm să îndeplinim angajamentul de a aduce pe piaţă ansambluri rezidenţiale care să fie repere imobiliare. Cele două noi ansambluri sunt gândite să satisfacă cele mai exigente şi variate gusturi asupra stilului de viaţă, un ambient de lux, cu finisaje de excepţie, în două concepte diferite de locuire", a declarat directorul de vânzari al Eden Capital Development, Elena Dumitrache.

Astfel, cei în căutarea unei locuinţe de calitate, atât ca investiţie cât şi ca rezidenţă, pot alege în funcţie de preferinţele personale, între un concept de tip boutique, cu maxim 180 de locuinţe elegante şi un concept dedicat unui stil de viaţă activ într-un ansamblu de 600 de apartamente înconjurate de verdeaţă, care combină confortul şi luxul într-o arhitectură de excepţie. Ambele complexuri rezidenţiale vor oferi locatarilor spaţii dedicate pentru fitness şi wellness, cu bazine de înot, promiţând cele mai bune condiţii de locuire, indiferent de stilul de viaţă dorit, se menţionează în comunicat.

Zona Erou Iancu Nicolae este una dintre cele mai dinamice subpieţe rezidenţiale din Nord-ul Bucureştiului, din punctul de vedere al cererii, cele două proiecte urmând să ofere o alternativă modernă de locuire şi să ducă la un upgrade al zonei, în condiţiile în care aici de ceva vreme numărul dezvoltărilor noi, din categoria lux, adaptate cerinţelor şi tendinţelor pieţei actuale a fost destul de limitat.

"Angajamentul nostru faţă de calitate, dublat de experienţă, a făcut posibil să oferim, clădiri fiabile şi cu o valoare estetică ridicată, ca urmare a cererii în creştere pentru locuinţe de calitate, cu finisaje premium, dotări de excepţie şi design inovator", a declarat reprezentatul Eden Capital Development.

Potrivit sursei citate, compania va avea astfel în portofoliu peste 3.900 de apartamente premium şi de lux, dezvoltate în ultimii 8 ani, toate parte a unor proiecte de succes, adresate acestui segment de piaţă cu o evoluţie spectaculoasă în ultimii ani.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. proiect de "lux" cu polistiren pe fatada!

    semnat comenturi "cretine" 

    1. preturile sunt de lux, ca Voluntari e noul centru vechi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb