EGLO România a lansat noua gamă de decoraţiuni şi mic mobilier EGLO Living

T.B.
Companii / 11 septembrie 2023

EGLO România a lansat noua gamă de decoraţiuni şi mic mobilier EGLO Living

EGLO România, filiala locală a producătorului de corpuri de iluminat EGLO Austria, a făcut un nou pas în dezvoltarea şi diversificarea business-ului lansând oficial pe piaţa locală gama de decoraţiuni şi mic mobilier EGLO Living, în cadrul târgului de design interior Deco Days, care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, între 7 şi 10 septembrie, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Gama EGLO Living este alcătuită din peste 2.500 de produse şi include decoraţiuni precum oglinzi, rame foto, suporturi pahare/farfurii, veselă, felinare, lumânări şi suport de lumânări, tablouri, vaze, covoraşe decorative, ceasuri de perete, decoraţiuni de Crăciun, perne şi pături decorative şi elemente de mobilier precum scaune, mese, măsuţe de cafea, fotolii, taburete, comode şi etajere, potrivit sursei citate. Concepută pentru a fi complementară ca design şi concept corpurilor de iluminat EGLO, gama a fost lansată la nivel global în luna iunie 2023, se mai arată în comunicat.

Incluzând mai multe colecţii - Basic, Brass chic, Industrial vintage, Classy elegance, Natural tones, Minimalism, Nature - gama EGLO Living se poate adapta oricărui concept de design interior, fie acesta clasic sau modern. Totodată, formele subtile şi culorile naturale ale decoraţiunilor şi mobilierului EGLO Living aduc interioarelor în care sunt amplasate un plus de eleganţă, informează compania.

Designul austriac, calitatea superioară şi produsele handmade (multe dintre ele unicat şi fabricate din materiale certificate FSC) reprezintă nota distinctivă a articolelor EGLO Living, ce le diferenţiază în raport cu produsele similare de pe piaţă, se mai arată în comunicat.

"În ultimii ani, românii au devenit tot mai preocupaţi de confortul propriilor locuinţe, preocupare care s-a accentuat în timpul pandemiei. EGLO vine în întâmpinarea acestui trend lansând gama Living ce include decoraţiuni şi produse de mic mobilier care respectă cele mai înalte standarde de sustenabilitate, au costuri accesibile şi aduc un plus de eleganţă oricărui interior, fie că sunt achiziţionate împreună cu corpurile de iluminat EGLO sau individual", a spus Cătălin Dumitraşcu, general manager EGLO România, informează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb