eJobs organizează cursuri gratuite în IT


Companii / 23 iulie 2021

eJobs organizează cursuri gratuite în IT

eJobs organizează cursuri gratuite în IT printr-un proiect cofinanţat din Fondul Social European, parte a programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Atunci când recrutează, angajatorii evaluează abilităţile candidatului, precum şi capacitatea lui de a învăţa altele noi. Urmăresc potenţialul acestuia de a creşte profesional, iar disponibilitatea de a învăţa este un indicator pentru recrutori şi un criteriu de bază în selecţia viitorului coleg.

Potrivit unui studiu realizat de compania globală de consultanţă în domeniul resurselor umane, Robert Half, 84% dintre managerii de resurse umane că sunt deschişi să angajeze persoane ale căror competenţe pot fi dezvoltate prin training. Mai mult, 62% dintre angajaţii chestionaţi au declarat că li s-a oferit un loc de muncă chiar dacă abilităţile lor nu se potriveau cu cele menţionate în cerinţele jobului. Iar cea mai bună cale pentru a obţine jobul dorit sau pentru a face o reconversie în alt domeniu este învăţarea, susţinută de curiozitate şi dorinţa de a explora oportunităţile pe care le ai la îndemână.

Prin intermediul cursurilor, eJobs le oferă participanţilor ocazia de a descoperi cele mai importante motive pentru care ar trebui să deprinzi abilităţi noi şi să înveţi constant.

1. Învăţarea îţi creşte veniturile

Când deprinzi noi cunoştinţe, te califici mai uşor pentru joburile dorite şi implicit îţi creşti veniturile. Atunci când salariul tău este conform dorinţelor tale, încrederea în sine creşte, îţi îmbunătăţeşti statutul şi calitatea vieţii. Reţine că învăţarea nu este o calitate înnăscută, ci este o abilitate dobândită pe care oricine o poate obţine cu fermitate şi hotărâre.

2. Te ajută să te dezvolţi profesional şi personal

Dorinţa de a învăţa îţi deschide multe oportunităţi în carieră. Nu te opri doar la cursurile şi calificările din timpul anilor de studii, ci încearcă continuu să dezvolţi noi abilităţi transferabile şi să le pui în practică. Învăţarea îţi oferă o cale sigură de a deveni profesionist în ceea ce-ţi place să faci, iar o zi plină de satisfacţii pe plan profesional îţi creşte satisfacţia şi pe plan personal.

3. Te menţine competitiv în faţa schimbărilor din piaţa muncii

Învăţarea continuă te ajută să faci faţă unor schimbări neaşteptate, cum ar fi pierderea locului de muncă (pe fondul unei pandemii) şi nevoia de a găsi un job în timp scurt. Continuând să înveţi, vei ieşi mai uşor din zona ta de confort şi vei putea face faţă mai uşor joburilor viitorului. Conform raportului The Future of Jobs 2020, realizat de World Economic Forum, în topul joburilor viitorului se află Javascript Developer (pe locul 3 la categoria Inginerie) şi Quality Assurance Tester (pe locul 2 la categoria Product Development).

4. Te pregăteşte să devii lider

Învăţarea îţi dă încredere în sine şi îţi îmbunătăţeşte abilităţile de comunicare. Astfel vei putea să te afirmi, iar oamenii vor fi dispuşi să te urmeze necondiţionat. Îţi vei dezvolta treptat abilităţile de a-ţi ghida colegii şi de a le oferi ajutor în timpul dezvoltării lor profesionale. Astfel vei creşte odată cu echipa ta şi împreună veţi avansa în direcţia dorită.

5. Îţi asigură succesul în orice moment al carierei

Gândeşte-te la o persoană de succes. Să luăm exemplul lui Richard Branson. Învăţarea pe tot parcursul vieţii este principiul fundamental al succesului său ca antreprenor. Însă dacă analizezi parcursul său profesional, vei descoperi că Richard Branson a renunţat la facultate. Da, dar nu au încetat să înveţe! Şi aici este vorba de timpul şi efortul pe care îl investeşti de bunăvoie în dezvoltarea ta. Ia ca exemplu persoane care au avut succes într-o anumită industrie. Vei observa că au profitat de contextele în care se aflau pentru a întreba şi observa, experienţele trăite fiind modul lor de a învăţa.

Alege cursurile care ţi se potrivesc

,,Ai o gândire logică, înclinaţie spre design, precum şi atenţie la detalii? Nu lăsa aceste aptitudini nevalorificate. Ai şi un start bun pentru a-ţi face o calificare în JavaScript sau în QA. Tot ce trebuie să faci pentru a te specializa este să urmezi cursuri gratuite în IT, puse la dispoziţie de eJobs prin Proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020'', se menţionează în comunicat.

- Curs Programator JavaScript

- Curs Tester QA

Condiţiile de înscriere:

● Domiciliul sau reşedinţa în orice judeţ din România (cu excepţia judeţului Ilfov şi Municipiului Bucureşti)

● Vârstă cuprinsă între 25 şi 65 de ani

● Eşti angajat, cu contract de muncă, PFA , Întreprindere Individuală

● Ai absolvit cel puţin 8 clase

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb