Elon Musk a refuzat să blocheze ştirile ruseşti pe Starlink

Elon Musk a refuzat să blocheze ştirile ruseşti pe Starlink

Internaţional #Adevărul - prima victimă / 6 martie 2022

Elon Musk (Sursă foto: Facebook)

Elon Musk (Sursă foto: Facebook)

SUA-ZeroHedge-06.03.2022: Posturile de ştiri ruseşti din Uniunea Europeană au fost  interzise  săptămâna trecută. Peste ocean RT America a încetat toate operaţiunile şi şi-a concediat majoritatea personalului din cauza" evenimentelor neprevăzute de întrerupere a afacerii". 

Măsurile pe care guvernele le impun pentru a reduce la tăcere naraţiunile de opoziţie şi de control sunt din acelaşi manual folosit în timpul pandemiei de coronavirus.

În "ceaţa războiului", este important să auzim ambele părţi, astfel încât oamenii să poată lua o decizie în cunoştinţă de cauză -chiar dacă cealaltă parte ar putea greşi (sau ar putea minţi) - capacitatea de a auzi în mod obiectiv ambele părţi face loc dezbaterii . 

Nimeni altul decât cel mai bogat om din lume, Elon Musk, a scris pe Twitter ieri că "unele guverne (nu cel al Ucrainei)" i-au spus "să blocheze sursele de ştiri ruseşti" de pe Starlink . El a spus: " Nu vom face asta decât cu ameninţarea armei. Îmi pare rău că sunt un absolutist al libertăţii de exprimare". 

Musk a mai avertizat că "Starlink este singurul sistem de comunicaţii non-rus care încă funcţionează în unele părţi ale Ucrainei, aşa că probabilitatea de a fi vizat este mare".

Săptămâna trecută, ministrul ucrainean al transformării digitale, Mykhailo Fedorov, a declarat că primul lot de sateliti SpaceX au sosit în ţară şi va fi folosit pentru a menţine  internetul funcţional, în ciuda invaziei Rusiei. 

Oamenii de pe Twitter au susţinut în mod covârşitor poziţia lui Musk cu privire la libertatea de exprimare.

"Ceea ce face Rusia Ucrainei este îngrozitor , dar blocarea RT sau a altor canale ruseşti, creează un precedent periculos la nivel global şi pătează noţiunea de "lume liberă", a spus o persoană. 

O altă persoană a spus:"Elon are dreptate, fie apăraţi libertatea de exprimare, fie nu, nu există cale de mijloc. Merită să ne amintim că ipocriţi precum Johnson, Trudeau şi Biden şi-au arătat disponibilitatea de a folosi cenzura pentru a controla naraţiunea şi propaganda pentru a controla populaţia".

Se pare că Starlink merge puternic în contradicţie cu majoritatea firmelor de tehnologie din Silicon Valley care "anulează" mass-media rusă. 

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. posibil ca tot unul ca el a ajutat ""martienii sovietici "" sa se exprime si sa transforne planeta Marte in praf si pulbere rosie ....de a eliberat-o de tot ....apropos de "lumea libera"" ...el stie ca ce inseamna "libertartea de manipulare absoluta a cetatenilor din Rusia si China "" daca-i rezulta din "" inteligenta lui artificiala "" in colaborare cu Neuralink-ul lui din moment ce ne-a averizat din timp ca in lipsa reglementarilor legislative la nivel international risca sa fie de departe mai periculoasa decat orice amenintare atomica?

    Curajos, nu ma asteptam! Cenzurarea presei si incalcarea libertatilor cetatenesti in numele razboiului nu se vor retrage. Respect ce face bursa, sa pui stirile in paralel si fiecare decide, un ziar independent. Nu trebuie sa vina propaganda sa iti spuna ce e bine si ce e rau. Decidem si singuri.

    Vor primi sarcina ciumetii sa-l infiereze pe Musk, sa imprastie celebra acuzatie ca e platit de rusi.

    BRAVO MUSK! Doparea cu opinii referit la o singura parte si interzic altora tine de dictatura. E ceva de ascuns?

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb