Eta 2U, la Digital Consumer Channel de la Salzburg

Paula Bulzan, Arad
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 1 august 2006

Digital Consumer Channel (DCC) i-a reunit la Salzburg pe cei mai importanţi deţinători de magazine retail de pe piaţa IT din Europa Centrală şi de Est. DCC este cea mai importantă întâlnire anuală a principalilor deţinători de lanţuri de magazine retail specializate în furnizarea de produse şi servicii IT din regiunea Europei Centrale şi de Est.

Întâlnirea managerilor celor mai importante firme de retail de pe piaţa IT din Europa Centrală şi de Est de la sfârşitul lunii iunie a fost un prilej strategic pentru firmele româneşti de a stabili noi contacte la nivel internaţional. Selectarea firmei Eta2U în grupul celor mai importante şase firme româneşti reprezintă pentru piaţa de IT din vestul şi centrul ţării un pas semnificativ înspre alinierea la standardele europene. "Ediţia din acest an al întâlnirii Digital Consumer Channel a fost un prilej important de a descoperi noi oportunităţi pe piaţa internaţională şi o ocazie de a ridica standardele furnizării de servicii IT prin consultarea cu manageri experimentaţi de la firme importante de pe piaţa IT din Europa", a declarat Sorin Trocan, retail manager Eta2U. Eta2U şi-a câştigat acest loc semnificativ pe piaţa românească de retail de produse şi servicii IT atât prin investiţia de 400.000 de euro în 2005 pentru reamenajarea celor 9 magazine proprii, cât şi prin furnizarea de echipamente IT la preţuri cât mai accesibile pieţei româneşti, complementar cu oferirea garanţiei unui suport tehnic asigurat de specialiştii certificaţi de unele dintre cele mai renumite firme de echipamente şi software din lume ca IBM, SUN, HP sau Microsoft.

Aflat printre principalii importatori de tehnică de calcul din România şi ţinând pasul cu dinamismul pieţei central şi est europene, Eta2U are pentru viitor un plan solid de dezvoltare care include o inves-tiţie de încă 300.000 de euro pentru deschiderea de noi magazine în Oradea, Sibiu, Baia Mare şi Satu Mare, până la sfârşitul acestui an.

Eta2U este cel mai important integrator de sisteme şi furnizor de soluţii IT din zona centrală şi de vest a României, cu o cifră de afaceri de 15 milioane de euro în 2005 şi un portofoliu complet de clienţi din toate sectoarele mediului de afaceri. Eta2U oferă acelaşi tip de servicii şi către piaţa de retail, extinzându-şi reţeaua de magazine specializate în oferirea de produse şi servicii de IT care vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb