Euro Mini Storage a creat în România prima reţea de depozite cu autoservire

CORNELIA ANGELESCU
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 3 februarie 2010

Domnul Danu Temelie este managing partener al Euro Mini Storage pentru România şi Ungaria. S-a născut în anul 1967, în capitala Canadei, Ottawa, unde a şi absolvit Universitatea de Ştiinţe Politice şi Comerţ. Este căsătorit şi are două fiice gemene şi un fiu. Hobby: călătoriile.

Domnul Danu Temelie este managing partener al Euro Mini Storage pentru România şi Ungaria. S-a născut în anul 1967, în capitala Canadei, Ottawa, unde a şi absolvit Universitatea de Ştiinţe Politice şi Comerţ. Este căsătorit şi are două fiice gemene şi un fiu. Hobby: călătoriile.

Construcţia Euro Mini Storage, prima reţea de depozite cu autoservire din ţara noastră, a început în luna august 2008, primind autorizaţia de folosinţă în noiembrie 2009. Serviciul Euro Mini Storage a fost realizat la standarde europene cu ajutorul Shurgard, firmă europeană de consultanţă în dezvoltarea de spaţii de depozitare cu autoservire, care a construit peste 180 de astfel de clădiri specializate.

"Suntem satisfăcuţi. Aşteptările noastre au fost depăşite de cererile pentru acest serviciu", ne-a declarat Danu Temelie, managing partner la Euro Mini Storage. Domnia sa a adăugat: "Ne-am convins că cercetarea noastră de piaţă a fost bine făcută. Proiectul nostru greenfield, care a necesitat o investiţie de 8 milioane de euro, nu va crea un profit rapid, dar îşi va demonstra utilitatea în timp, creându-ne perspectiva altor asemenea realizări în România".

Construcţia are 7500 mp, dispuşi pe 3 nivele, a câte 2500 mp. Spaţiile de la parter şi etajul I au fost compartimentate în unităţi de depozitare de 1 până la 27 mp. Etajul II va fi compartimentat în funcţie de cererile clienţilor. Se pot depozita produse şi bunuri personale: mobilă, arhive, cauciucuri de iarnă-vară, bărci, motociclete, biciclete pe perioada iernii, îmbrăcăminte pentru copii în vederea refolosirii etc.

Din noiembrie 2009 şi până în ianuarie 2010 s-au făcut închirieri de spaţii, cele mai multe din partea comercianţilor, a familiilor care se mută pentru scurt timp în altă localitate, a proprietarilor de biciclete şi motociclete, susţine Danu Temelie. Domnia sa ne-a precizat că, în medie, se pot amenaja 1000 de boxe-unităţi de depozitare. În acestea nu se pot aduce produse inflamabile, explozibile, radioactive, obiecte de mare valoare-opere de artă şi bijuterii, maşini.

Accesul la spaţiile de depozitare se face pe baza cartelelor magnetice. Fiecare unitate dispune de un sistem de alarmă propriu şi un sistem de închidere la care are acces doar chiriaşul. Garanţia de 47 de euro, care se plăteşte pentru perioada închirierii de către chiriaş, pentru asigurarea păstrării spaţiului în condiţiile iniţiale, este returnată la sfârşitul contractului.

Preţurile de închiriere sunt calculate pe unitate de depozitare/lună (nu pe perioade mai scurte) şi sunt negociabile, alături de alte servicii puse la dispoziţie de firmă, în funcţie de ce solicită clientul. Există două tipuri de unităţi: cele cu acces din exteriorul clădirii (fără sistem de încălzire şi ventilaţie) şi cele cu acces din interior (cu aceste utilităţi).

Euro Mini Storage este în colaborare directă cu firme specializate de asigurări bunuri, de pază, de transport marfă pentru clienţi şi oferă o gamă completă de materiale consumabile - cutii de carton, bandă adezivă, folie din plastic, rafturi metalice etc.

"În firmă sunt 6 lucrători care au în atenţie numai procesul de închiriere a spaţiilor şi relaţiile cu clienţii. Nu este necesar un număr mai mare de lucrători, serviciile adiacente fiind externalizate", ne-a spus Danu Temelie.

Cei patru investitori canadieni, reuniţi în firma Euro Mini Storage, care au construit, în partea de est a Bucureştiului, primul mini depozit cu autoservire din ţară, vor investi, în perioada următoare, într-un proiect asemănător pe care au planificat să-l realizeze în partea de nord a Capitalei.

În ţările Uniunii Europene există de mai mulţi ani asemenea reţele, iar în vecinătatea României (în afară de Bulgaria) există asemenea depozite în fiecare ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb