EUROINS România şi Eurohold premiate de Federaţia Română de Handbal (FRH)

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 7 noiembrie 2008

Federaţia Română de Handbal (FRH) a premiat reprezentanţii EUROINS România şi Eurohold, acţionarul majoritar al companiei, pentru implicarea şi susţinerea activităţilor sportive.

Ceremonia a avut loc în cadrul conferinţei de presă organizate de către Eurohold cu ocazia înfiinţării Ligii Balcanice de Baschet Eurohold. Diplomele onorifice au fost înmânate de către Cristian Gaţu, Preşedintele Federaţiei de Handbal, domnului Assen Christov, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Eurohold Bulgaria şi domnului Bogdan Stan, CEO EUROINS România. Diplomele sunt simbolul unei colaborări care a început acum 3 ani şi s-a dovedit a fi una de succes.

"Suntem onoraţi să primim aceste diplome din partea Federaţiei Române de Handball şi vom încerca în continuare să susţinem handbalul şi activităţile sportive. Am avut o colaborare frumoasă cu Federaţia şi sunt convins că şi în continuare vom face o echipă bună. Sper ca succesul să cuprindă ambele tabere: echipele de handbal să urce pe primele trepte ale podiumului în campionate iar EUROINS să urce cât mai multe locuri în topul pieţei de asigurări din România", a declarat Bogdan Stan, CEO, EUROINS România.

"Data naşterii" jocului de handbal în România este 18 iunie 1921, locul fiind Stadionul Central din Sibiu, iar "parinte" profesorul WILHELM BINDER. Pe 7 aprilie 2008 s-au aniversat 72 de ani de la fondarea independentă a FRH iar în aprilie 87 de ani de la prima atestare oficială a unui meci de handbal.

EUROINS a fost fondată în 1994, funcţionând până în 2007 sub numele de ASITRANS. Preluarea companiei în 2007 de către Grupul Eurohold a conferit stabilitate financiară şi a contribuit la dezvoltarea şi oferirea unor produse competitive. Primele trei trimestre ale acestui an au adus companiei EUROINS, conform rezultatelor preliminate, subscrieri în valoare de peste 94 milioane lei, ceea ce reprezintă o creştere cu 42%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb