Europarlamentarul Claudia Ţapardel - nominalizată la premiile MEP AWARDS

T.V.
Politică / 30 ianuarie 2019

Claudia Ţapardel (Sursa foto: Twitter)

Claudia Ţapardel (Sursa foto: Twitter)

Săptămâna aceasta au fost desemnaţi finaliştii premiilor MEP Awards, distincţii acordate pentru a aprecia activitatea şi contribuţia membrilor Parlamentului European la dezvoltarea legislaţiei europene, eurodeputatul social-democrat Claudia Ţapardel fiind nominalizată pentru a treia oară la Categoria Transport şi Turism, potrivit unui comunicat al Delegaţiei Europarlamentarilor PSD remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Pentru a putea fi eligibili pentru aceste premii, eurodeputaţii trebuie să fie susţinuţi şi nominalizaţi de către organizaţii externe care apreciează colaborarea şi activitatea legislativă a europarlamentarilor.

"Ca în fiecare an, mă simt onorată să fiu nominalizată pentru această distincţie. Mă bucur foarte mult că activitatea mea legislativă din cadrul Parlamentului European a fost apreciată şi mă bucură faptul că asociaţiile de transport de la nivel european şi naţional, precum şi cele din sectorul de turism, au apreciat colaborarea pe care am avut-o pe diferite dosare legislative, în organizarea de evenimente cu impact major la nivel european, precum şi în promovarea de noi proiecte şi iniţiative", a declarat europarlamentarul Claudia Ţapardel.

Eurodeputatul PSD, Claudia Ţapardel, este unul dintre cei mai activi membri ai Parlamentului European pe sectorul Transport şi Turism, fiind de asemenea şi Co-Preşedinte al Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European, care reuneşte peste 150 de membri ai PE, din toate grupurile politice.

Portofoliul său de activitate cuprinde peste 50 de dosare legislative şi nonlegislative, cât şi peste 30 de evenimente şi conferinţe care au adus împreună înalte oficialităţi europene, comisari europeni, lideri naţionali şi regionali, reprezentanţi ai mediului privat cât şi ai asociaţiilor europene de profil, pentru a dezbate cu privire la probleme concrete din sectorul de turism si transport.

"Poziţia mea pe acest dosar a fost clară încă de la început. Dincolo de beneficiile aduse de wet-leasing, şi anume acelea legate de acoperirea şi satisfacerea cererilor de pe piaţa aviaţiei, mai ales în perioadele de vârf de sezon, trebuie luat în considerare pericolul că, pe termen lung, să se renunţe la caracterul sezonier al acestuia, transformând în acest fel o activitate cu caracter temporar într-una permanentă. De aceea, am ţinut ca aspectele ce ţin de protecţia şi drepturile sociale ale angajaţilor să fie garantate pentru a nu periclita nivelul standardelor sociale ale angajaţilor sau siguranţa pasagerilor şi calitatea serviciilor", a precizat europarlamentarul social-democrat Claudia Ţapardel.

Trebuie menţionat faptul că pe durata mandatului său de europarlamentar, Claudia Ţapardel a fost gazda a numeroase evenimente la nivelul Parlamentului European care au avut ca obiectiv promovarea diversităţii turistice şi culturale europene şi susţinerea patrimoniului cultural european şi care au reunit înalte oficialităţi europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb