Exclusives.ro şi Pălăria Dădârlat vin în luna iulie la Designers Boutique, din Bucureşti Mall-Vitan

G.D.
Companii / 11 iulie 2022

Exclusives.ro şi Pălăria Dădârlat vin în luna iulie la Designers Boutique, din Bucureşti Mall-Vitan

Exclusives.ro şi Pălăria Dădârlat sunt cele două branduri româneşti care sunt prezente în perioada 1-31 iulie la Designers Boutique, din Bucureşti Mall-Vitan, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ambele aduc special pentru vizitatorii centrului comercial, piese vestimentare şi accesorii inedite, de sezon, care îmbină confortul, funcţionalitatea şi eleganţa, cu accentele nonconformiste, dar moderne, pentru ţinute care cu siguranţă nu vor trece neobservate.

Pălăria Dădârlat vine să prezinte iubitorilor de fashion povestea unui accesoriu cu personalitate, dezvoltat, timp de mai bine de un secol, cu multă dăruire şi implicare , de mai multe generaţii de oameni pasionaţi.

Vizitatorii Bucureşti Mall-Vitan vor avea ocazia să cunoască un brand cu vastă experienţă în arta confecţionării de pălării, care au la bază o întreagă istorie şi tradiţie, ce se simte în fiecare cusătură.

Autenticitatea şi meşteşugul rămân valorile centrale ale pieselor marca Pălăria Dădârlat, brandul românesc cu o istorie îndelungată, care a oferit chiar şi regelui Carol una dintre pălăriile sale, subliniază sursa citată.

"Ne bucurăm de fiecare dată să fim aproape de iubitorii de modă şi de tot ce înseamnă inspiraţie autentic românească; iar de această dată, cu atât mai mult, ţinând cont că avem ocazia să aducem colecţia noastră de pălării şi povestea de 126 de ani de tradiţie din spatele acestora, în inima Bucureştiului, într-un loc în care valorile şi tradiţiile sunt apreciate şi susţinute. Vă aşteptăm cu drag la Designers Boutique, din Bucureşti Mall-Vitan, căruia îi mulţumim pe această cale pentru sprijinul acordat"- Pălăria Dădârlat.

În acelaşi timp, Exclusives.ro readuce în faţa publicului din Bucureşti Mall-Vitan stilul urban, prin piesele unice şi speciale, dedicate femeilor puternice, exclusiviste, moderne şi independente, pentru care stilul vestimentar este individual şi reflectă personalitatea .

Produsele Exclusives, atât cele de îmbrăcăminte, cât şi cele de încălţăminte, au în prim plan confortul şi sustenabilitatea. Modelele au un design special şi sunt extrem de versatile, putând fi integrate uşor în ţinute office, dar şi smart casual.

"Revenim cu drag în Designers Boutique să fim mai aproape de clienţii noştri, să prezentăm vizitatorilor din Bucureşti Mall-Vitan noua colecţie Exclusives.ro. Este, în acelaşi timp, o oportunitate pentru noi să descoperim de fiecare dată şi o nouă comunitate, dar şi să inspirăm publicul în alegerea ţinutelor şi accesoriilor în tendinţe. Aşadar, vă aşteptăm să descoperiţi colecţia noastră special selectată pentru această ocazie", Exclusives.ro.

Bucureşti Mall-Vitan sprijină comunitatea de designeri şi brandurile autohtone, cărora le-a pus la dispoziţie un spaţiu special amenajat şi mobiliat, la parter, în care aceştia au ocazia să-şi întâlnească publicul, să îi prezinte colecţiile la care lucrează cu multă pasiune, dar şi să înţeleagă mai bine experienţa de retail offline.

Bucureşti Mall-Vitan a reuşit să formeze şi să consolideze o adevărată comunitate dedicată segmentului de fashion autohton şi continuă să fie alături de designerii români şi de moda "made in România", se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb