Experţii doresc etichete actualizare pentru vaccinurile Pfizer şi Moderna pentru a recunoaşte limitările

G.D.
Miscellanea / 7 februarie 2023

Experţii doresc etichete actualizare pentru vaccinurile Pfizer şi Moderna pentru a recunoaşte limitările

O coaliţie de experţi le cere oficialilor americani să actualizeze etichetele vaccinurilor Pfizer şi Moderna pentru a recunoaşte limitările studiilor clinice, afirmând clar că studiile de fază III care au condus la eliminarea lor nu au furnizat dovezi ale eficacităţii împotriva decesului, informează Zerohedge.

"Etichetarea incompletă, inexactă sau înşelătoare a oricărui produs medical poate avea un impact negativ asupra sănătăţii şi siguranţei americanilor", spune Peter Doshi, profesor asociat la Universitatea din Maryland, Şcoala de Farmacie.

Grupul, cunoscut sub numele de Coalition Advocating for Adequately Labeled Medicines, a trimis petiţia către U.S. Food and Drug Administration (FDA), care a autorizat vaccinurile la sfârşitul anului 2020 şi le-a aprobat în 2021.

Experţii notează că studiile clinice care au condus la autorizare nu au furnizat dovezi substanţiale ale eficacităţii vaccinului împotriva transmiterii virusului sau decesului din cauza Covid-19. Ca dovadă, ei au citat memorandumurile de revizuire ale FDA, care spuneau că "datele sunt limitate pentru a evalua efectul vaccinului împotriva transmiterii SARS-CoV-2 de la persoane care sunt infectate în ciuda vaccinării".

Chiar şi astăzi, FDA spune pe site-ul său că "echipa ştiinţifică încă nu ştie" dacă vaccinurile vor reduce o astfel de transmitere a virusului.

"În timp ce eticheta de pe vaccinuri afirmă că nu s-a dovedit că ceea ce face produsul este neobişnuit, este necesar ca îngrijitorii şi pacienţii să ştie acest lucru pentru a nu presupune ceva care este neadevărat", a declarat coaliţia, citând modul în care dr. Anthony Fauci, oficial din domeniul sănătăţii, preşedintele Joe Biden şi alţii au sugerat în mod fals că vaccinurile previn transmiterea şi ar duce la imunitate.

De asemenea, oamenii ar trebui informaţi că eficacitatea vaccinului Pfizer scade după doar două luni, au spus experţii. Ei au subliniat că rezultatele intermediare ale Pfizer din proces, au fost disponibile în aprilie 2021, dar nu au fost dezvăluite publicului până în iulie 2021.

"Misiunea FDA este de a promova sănătatea publică, ajutând publicul să obţină informaţii precise, bazate pe ştiinţă. Cu toate acestea, suntem îngrijoraţi că etichetarea actuală aprobată de FDA pentru vaccinurile cu ARN COVID este depăşită şi, prin urmare, are potenţialul de a dezinforma furnizorii şi pacienţii", a declarat Kim Witczak, fondatorul Woody Matters şi unul dintre semnatari, pentru The Epoch Times prin e-mail.

FDA, Pfizer şi Moderna nu au comentat informaţiile.

Coaliţia a înaintat o petiţie la jumătatea anului 2021 prin care i-a cerut FDA să nu aprobe vaccinurile COVID-19 până când nu sunt finalizate studiile care durează circa doi ani.

De asemenea, au îndemnat autorităţile de reglementare să asigure "dovezi substanţiale ale eficacităţii clinice" în cazuri precum sugarii, femeile însărcinate şi persoanele care s-au recuperat de COVID-19.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Probabil trebuie scris pe eticheta: "Aqua chioara"

    1. sa vezi ce ti-o iei de la solzosii morti subit

    coalitia asta e pe mana cu masonii din oculta ca nici google n-a auzit de ea

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb