Fairo, aplicaţia financiară pentru freelanceri, este acum disponibilă gratuit pentru SRL-uri

Comunicate de presă / 16 decembrie 2021

Fairo, aplicaţia financiară pentru freelanceri, este acum disponibilă gratuit pentru SRL-uri

Fairo, aplicaţia financiară care ajută PFA-urile să-şi atingă mai multe obiective de business, ocupându-se de mai puţine acte, este acum disponibilă şi pentru SRL-urile cu asociat unic, conform unui comunicat remis redacţiei.

De acum înainte, freelancerii care operează ca PFA şi SRL-urile cu asociat unic cu până la un angajat se pot bucura de aplicaţie gratuit, fără costuri ascunse şi fără obligaţii.

Clienţii Fairo pot crea facturi profesioniste în mai puţin de 60 de secunde, în mai multe valute şi limbi. Facturile sunt precompletate cu datele clientului extrase din baza de date publică. În acelaşi timp, le pot trimite clienţilor facturile direct din aplicaţie şi pot urmări statusul facturilor, pentru a vedea care dintre ele sunt încasate, neîncasate şi restante. Mai mult, pentru a fi pregătiţi pentru sezonul fiscal, toate facturile emise sunt stocate în aplicaţie.

"Fairo este o aplicaţie financiară care are scopul de a sprijini freelancerii prin simplificarea sarcinilor birocratice şi gestionarea finanţelor afacerii. La începutul călătoriei noastre, am lansat Fairo pentru PFA-uri, dar ne dorim să ajutăm toate tipurile de freelanceri din România, indiferent de forma juridică a afacerii lor. Astfel, suntem bucuroşi să anunţăm că, de acum înainte, şi SRL-urile cu asociat unic se pot bucura de beneficiile Fairo", spune Igor Prerovsky, CEO Creative Dock Austria.

Tehnologia FairoSync a fost recent lansată şi le permite clienţilor Fairo să-şi conecteze conturile bancare la aplicaţie. Beneficiul principal: automatizare îmbunătăţită datorită urmării statusului facturii, prin intermediul tehnologiei de asociere factură-plată. De acum înainte, clienţii Fairo sunt anunţaţi automat care dintre facturile lor sunt încasate, neîncasate sau restante şi primesc notificări ori de câte ori clienţii lor au plătit o factură. În plus, ei pot avea o imagine de ansamblu completă asupra tuturor conturilor bancare şi pot urmări cu uşurinţă veniturile şi cheltuielile, fără a fi nevoiţi să iasă din aplicaţie.

Începând cu anul următor, utilizatorii Fairo se vor putea bucura de mai multe funcţii şi beneficii, cele mai importante fiind: calcul automat de impozite şi generare de rapoarte fiscale cu doar câteva clicuri. Fairo este disponibil gratuit în App şi Play Store şi chiar îi întâmpină pe noii utilizatori cu un bonus de 50 de lei pentru crearea primei facturi utilizând aplicaţia, până la sfârşitul lunii ianuarie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb