FAN Courier a obţinut certificarea TAPA

F.D.
Companii / 20 iulie 2022

Adrian Mihai, CEO şi co-fondator FAN Courier

Adrian Mihai, CEO şi co-fondator FAN Courier

FAN Courier este prima companie de profil din România care a obţinut certificarea TAPA, standard internaţional care stabileşte cerinţele şi metodele de securitate în industria transporturilor şi logisticii, oferind o încredere sporită clienţilor.

Prin certificarea TAPA, FAN Courier oferă clienţilor o garanţie suplimentară în ceea ce priveşte securitatea şi siguranţa cu care bunurile lor sunt transportate şi manipulate. Certificarea obţinută de companie reprezintă o garanţie suplimentară în relaţia cu companii mari care îşi doresc să lucreze cu firme de curierat care îndeplinesc standardele internaţionale de securitate sau sunt condiţionate de o astfel de certificare, prin regulamentele interne de funcţionare şi contractare a expediţiilor.

Conform sursei citate, FAN Courier a obţinut certificarea TAPA pentru o zonă din Bucureşti şi Ilfov şi HUB-ul regional deschis recent la Cluj-Napoca, urmând ca până la finalul anului să fie acreditate şi HUB-urile din Suceava, Arad, Braşov şi Ştefăneştii de Jos.

"Ne bucurăm să anunţăm că două dintre depozitele noastre au deja acreditare TAPA şi, până la finalul anului, acest standard internaţional va fi implementat şi în restul spaţiilor noastre din ţară. Standardul TAPA certifică faptul că FAN Courier respectă toate cerinţele de securitate internaţionale în ceea ce priveşte transportul şi depozitarea şi îi asigurăm pe toţi clienţii noştri că expediţiile lor vor fi manevrate cu atenţie şi vor ajunge în siguranţă la destinaţie. Este încă un pas pe care îl facem în direcţia creşterii gradului de satisfacţie al clienţilor iar, pentru a îndeplini acest standard, FAN Courier a făcut o listă întreagă de achiziţii şi modificări în fluxurile de lucru - de la sisteme de supraveghere video şi antiefracţie performante, la verificarea persoanelor care intră şi ies din perimetrele de lucru.

Experienţa ne-a arătat că investiţiile sunt importante pentru atingerea unui scop, iar acesta este respectarea unei promisiuni asumate în relaţia cu clientul: un standard ridicat de calitate şi transportul expediţiilor oriunde, cu plăcere şi în siguranţă", a declarat Adrian Mihai, CEO şi co-fondator FAN Courier.

Pentru a îndeplini cerinţele de siguranţă cerute de TAPA, FAN Courier a achiziţionat sisteme CCTV şi antiefracţie performante şi a elaborat o serie de proceduri de lucru şi de acces în zonele operaţionale. Astfel, toate perimetrele FAN au pază umană şi control acces, toate persoanele care intră şi ies sunt înregistrate într-un registru, toate sigiliile folosite sunt certificate ISO 17712 şi toate zonele pe care se desfăşoară activităţi operaţionale, zonele de depozitare, locurile de încărcare şi sediile de birouri sunt iluminate adecvat şi securizate corespunzător. Astfel, toate sistemele de securitate folosite în depozitele FAN Courier certificate sunt performante şi sunt aduse la standardele cerute de TAPA.

Certificarea TAPA este valabilă trei ani şi se acordă în urma unui audit efectuat de auditor extern, verificat ulterior de o companie independentă de certificare. Anual, o echipă internă va face un self-audit, pentru a se asigura de respectarea parametrilor de siguranţă şi securitate conform cerinţelor TAPA, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Certificatul TEAPA? Corect!!!!

    1. Esti foarte SPIRTUAL! Corect???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb