Farmec marchează aniversarea a 10 ani Gerovital H3 Evolution prin lansarea extensiei de gamă Perfect Look

G.U.
Companii / 23 noiembrie 2020

Sursă foto: Monitorul Cluj

Sursă foto: Monitorul Cluj

Farmec, producătorul român de cosmetice, îşi extinde portofoliul prin lansarea liniei Perfect Look, sub umbrela gamei Gerovital H3 Evolution, conform unui comunicat de presă. Astfel, specialiştii Gerovital au creat produse complementare celor existente, dezvoltate după ultimele tendinţe în cosmetologie, având o acţiune duală, atât de îngrijire, cât şi de înfrumuseţare.

Potrivit sursei citate, inovaţia adusă de noua gamă este dată de Acidul Hialuronic 4D şi de Uleiul natural din Trandafir Sălbatic, pentru un efect radiant instantaneu, cu un ton natural de roz. Acidul Hialuronic 4D este un complex molecular antirid, ce conţine 4 dimensiuni moleculare diferite. În funcţie de masa moleculară, Acidul Hialuronic are un grad diferit de absorbţie în piele, cu beneficii specifice: de la efectul de hidratare imediată la suprafaţa pielii, la pătrunderea în straturile profunde ale epidermei pentru a stimula capacitatea de apărare naturală a pielii şi activarea procesului de reparare epidermică. Acţiunea Acidului Hialuronic 4D este completată de Uleiul Natural din Tradafir Sălbatic, care aduce un aport valoros de nutrienţi cu scopul de a creşte elasticitatea, fermitatea, gradul de hidratare şi confortul pielii.

Claudia Pălăcian, Manager de Produs, a declarat: "Gerovital H3 Evolution este una dintre cele mai îndrăgite game de skincare, completată de-a lungul timpului cu produse, în acord cu ultimele cercetări şi cu nevoile actuale ale pieţei. La aniversarea de 10 ani, lansăm extensia Perfect Look, punând accentul pe evoluţie - ne dorim ca linia să reprezinte în mod autentic aspiraţiile unui Perfect Look by Gerovital şi femeia a cărei frumuseţe vine în primul rând din încrederea dată de evoluţia sa, dar şi să reflecte evoluţia ştiinţei antirid. Introducem cel mai inovator complex molecular al momentului: Acidul Hialuronic 4D şi Uleiul de Trandafir Sălbatic. Sperăm ca produsele Perfect Look să intre în rutina de îngrijire a româncelor şi să consolidăm rezultatele foarte bune pe care Gerovital H3 Evolution le-a înregistrat încă de la lansare."

Perfect Look - Născută sub semnul evoluţiei

Potrivit comunicatului, produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look se adresează tuturor tipurilor de ten, au formulări uşoare şi conferă beneficii imediate. Crema Ultra-Activă şi Luminozitate regenerează şi hidratează intens pielea feţei, oferindu-i un lift instant şi un efect radiant sănătos. Uleiul din seminţe de Trandafir Sălbatic acţionează în sinergie cu Acidul Hialuronic, stimulând efectele de hidratare şi creştere a elasticitaţii şi fermităţii pielii, pe când extractul de Gatuline Expression conferă un efect de lift instant. Efectul antirid este susţinut şi de Sepilift DPHP, sursă importantă de aminoacizi, iar complexul de vitamine Niacinamidă, Vitamina C lipozomală şi Vitamina E maximizează efectele de regenerare şi redensificare a pielii.

10 ani de Gerovital H3 Evolution

Gama Gerovital H3 Evolution sărbătoreşte în 2020 aniversarea de 10 ani de la lansarea pe piaţă, timp în care şi-a consolidat poziţia de lider pe segmentul produselor antirid , cele mai vândute şi apreciate produse fiind Fiolele cu Acid Hialuronic, Crema Antirid cu Acid Hialuronic şi Crema Antirid Intens Hidratantă SPF 10. Linia Gerovital H3 Evolution conţine 15 produse de îngrijire personală, disponibile sub formă de creme, fiole, seruri şi deodorante. Potrivită pentru toate tipurile de ten, gama Gerovital H3 Evolution este special creată pentru a încetini cele 3 mecanisme de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung, folosind 3 principii active: SOD, supranumită "superenzima anti-îmbătrânirii", Trylagenul, ce acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, şi GP4G, care regenereaza tenul din interior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb