FAŢĂ DE ANUL TRECUT, De Black Friday s-au efectuat tranzacţii online în creştere cu 67%

Mina Irina
Companii / 21 noiembrie 2016

De Black Friday s-au efectuat tranzacţii online în creştere cu 67%

Ediţia Black Friday de anul acesta a generat 188.000 tranzacţii online în valoare totală de 113,3 milioane lei, cu 67% mai mult decât ediţia de anul trecut, potrivit unui comunicat de presă al PayU România, trimis redacţiei.

"Evenimentul Black Friday de anul acesta a depăşit aşteptările noastre. Pentru o parte dintre comercianţi, Black Friday a început la miezul nopţii, însă la ora 7:00 dimineaţa am înregistrat o creştere spectaculoasă în platforma PayU, ajungând în scurt timp la 500 de tranzacţii pe minut, de două ori mai multe faţă de nivelul maxim de anul trecut. Minutul de aur a fost la ora 8:10. Faţă de anii trecuţi am înregistrat o evoluţie constantă a plăţilor online, de-a lungul întregii zile de vineri, dar şi peste weekend, ceea ce ne arată o maturitate la nivelul comercianţilor - o strategie de comunicare foarte bună şi o etapizare a ofertelor", a declarat Marius Costin, Country Manager PayU România.

Din totalul plăţilor online efectuate în sistemul PayU România, 31% au fost efectuate folosind cardul cu rate.

59% din valoarea tranzacţiilor online a fost alocată produselor din categoria IT&C, în creştere cu 52,3% faţă de anul trecut.

De asemenea, produsele din categoria fashion reprezintă 5% din total, cu o creştere de 50,3% faţă de ediţia Black Friday de anul trecut, iar categoria care a înregistrat creşterea cea mai mare este cea formată din produse precum: mobilier, decoraţiuni, jucării, cărţi, produse alimentare, produse cosmetice, vinuri şi nu numai, aceasta reprezintă 29% din totalul vânzărilor, cu o creştere de 125%.

"În prima jumătate a zilei de vineri au fost făcute tranzacţiile cu cele mai mari valori. Cel mai mare coş de cumpărături a fost de 143.000 lei, comandă venită din Ungaria. Pe locul 2 şi 3 se află tranzacţii în valoare de 36.600 lei şi 35.000 lei, ambele din România. Valoarea coşului mediu de cumpărături de-a lungul întregului weekend a fost de 602 lei, cu 6% mai mare faţă de ediţia precedentă. Produsele IT&C au fost achiziţionate cu precădere în prima parte a zilei de vineri, când valoarea medie a coşului de cumpărături a atins nivelul maxim de 832 lei", se arată în sursa citată.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb