Faza a doua a Grand Corvin din Budapesta a fost finalizată

V.G.
Companii #Construcţii / 24 octombrie 2022

Faza a doua a Grand Corvin din Budapesta a fost finalizată

Ultima clădire rezidenţială de pe Promenada Corvin din Budapesta a fost finalizată, iar Grupul Futureal şi compania membră Cordia continuă să joace un rol activ în dezvoltarea viitoare a cartierului Corvin, cu mai multe proiecte de birouri şi rezidenţiale, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

În plus, grupul va lansa în curând un alt proiect de dezvoltare urbană de 10 hectare la Budapesta, pe malul Dunării.

Conform sursei citate, Promenada Corvin este piesa centrală a celui mai mare program de reînnoire urbană din Europa Centrală, lansat cu mai bine de 17 ani în urmă. Proiectul dezvoltat de Futureal Group a ajuns la final, iar ultima clădire rezidenţială de pe Promenadă, a doua fază a ansamblului Grand Corvin, este acum finalizată şi rezidenţii se mută în noile lor apartamente. Promenada, cea mai largă şi una dintre cele mai lungi străzi pietonale din Budapesta, care a câştigat mai multe premii internaţionale în ultimii ani, este acum completă, odată cu livrarea acestui proiect cu 558 de apartamente.

"Promenada Corvin este un proiect exemplar de dezvoltare, care aduce beneficii capitalei Ungariei, districtului, locuitorilor din zonă şi, bineînţeles, oamenilor care cumpără o locuinţă în clădirile noastre", a declarat Áron Görög, directorul de vânzări al Cordia.

"Preţul mediu pe metru pătrat al locuinţelor de aici a crescut peste media din Budapesta, iar aceste apartamente pot fi închiriate la un preţ mai mare comparativ cu zona înconjurătoare. Când a început dezvoltarea, în 2005, preţul mediu pe metru pătrat era de 312.000 de forinţi, iar astăzi acest preţ a crescut de cinci ori. Preţul lunar de închiriere pentru garsonierele de pe Promenadă a depăşit în multe cazuri deja pragul de 200.000 de forinţi, comparativ cu o medie de 150.000-160.000 de forinţi pentru garsonierele relativ noi din zonă. Pentru apartamentele cu un dormitor, preţul mediu de închiriere pe Promenadă este de 250.000 până la 300.000 de forinţi, în timp ce în cartier este de aproximativ 210.000-230.000 de forinţi", a adăugat directorul.

Dezvoltarea Promenadei Corvin a inclus reabilitarea şi regenerarea urbană a 22 de hectare de teren pe care au fost construite 2.700 de apartamente noi, 100.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri şi 50.000 de metri pătraţi de retail modern, cu o investiţie totală de aproape 1 miliard de euro.

Mai mult, reînnoirea cartierului Corvin din jurul Promenadei continuă şi Futureal Group derulează mai multe proiecte rezidenţiale şi de birouri pe străzile din jur, precum ansamblul de apartamente de lângă viitorul Parc Memorial Psota Iren din strada Tömõ şi dezvoltarea de birouri din strada Futo, care va fi livrată în săptămânile următoare.

Grupul va lansa în curând Marina City, un alt proiect de regenerare urbană la scară largă, similar ca amploare cu Cartierul Corvin şi care va fi dezvoltat pe un teren de 10 hectare pe malul Dunării, la Budapesta, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb