Federaţia de Fotbal, campanie pro-vaccinare

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 12 februarie 2021

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: "Realizăm pe zi ce trece că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viaţă normală, spre ieşirea din anxietatea socială în care ne aflăm cu toţii". (Sursa foto: www.frf.ro)

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: "Realizăm pe zi ce trece că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viaţă normală, spre ieşirea din anxietatea socială în care ne aflăm cu toţii". (Sursa foto: www.frf.ro)

Grav afectată de pandemie, mişcarea sportivă internaţională consideră campania de vaccinare drept principala şansă de revenire la normalitate.

Federaţia Română de Fotbal a lansat pe site-ul său oficial, un apel către toţi practicanţii şi suporterii fotbalului să se vaccineze împotriva COVID-19.

În cadrul unei campanii de imunizare anti-COVID intitulate "Fotbalul se vaccinează", preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că fotbalul autohton trebuie să depăşească perioada de restricţii şi dificultăţi financiare provocată de pandemie: "A trecut un an de când vieţile noastre sunt direct influenţate de pandemia de COVID-19. Ne-am schimbat modul în care muncim şi în care interacţionăm, şi un element extrem de tragic, am pierdut fiecare dintre noi prieteni apropiaţi. Fotbalul nu putea fi ocolit de aceste privaţiuni şi a intrat într-o dură perioadă de restricţii şi dificultăţi financiare. În tot acest timp, Federaţia Română de Fotbal alături de membrii săi şi-a reorientat total eforturile spre găsirea de soluţii pentru redresarea fotbalului, reluarea antrenamentelor, reluarea competiţiilor şi redeschiderea bazelor sportive pentru amatori. Misiune foarte anevoioasă, atât timp cât, dumneavoastră, fanii, susţinătorii morali şi financiari ai fotbalului, nu v-aţi putut apropia de stadioane". Burleanu a transmis tuturor celor implicaţi în fotbal să aibă încredere în vaccin: "Am ajuns într-un moment în care presiunea revenirii la viaţa de dinainte este foarte mare, peste tot în lume. Din fericire, această nerăbdare vine împreună cu rezultate de excepţie pe care lumea ştiinţifică le-a obţinut şi le-a materializat în vaccinul anti-COVID, atât de mult aşteptat. Realizăm pe zi ce trece că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viaţă normală, spre ieşirea din anxietatea socială în care ne aflăm cu toţii. Avem încredere în oamenii de ştiinţă, apreciem eforturile lor. De aceea, noi, ca federaţie naţională, facem apel către toţi practicanţii şi suporterii fotbalului să urmeze recomandările experţilor care stau în spatele dezvoltării vaccinului şi a implementării campaniei de vaccinare. Şi, desigur, ne vom vaccina şi noi când ne va veni rândul. Lansăm astăzi campania "Fotbalul se vaccinează'. Respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, vă îndemn pe toţi cei din familia fotbalului să aveţi încredere în recomandările experţilor şi să vă vaccinaţi împotriva COVID-19. Doar aşa vom regăsi bucuria fotbalului împreună, jucători şi spectatori. Şi ne vom reîntâlni pe stadioane, cât mai curând".

În acest moment, membrii loturilor naţionale şi ai loturilor olimpice sunt incluşi în etapa a doua de vaccinare, prin decizia Guvernului României, pe care Federaţia Română de Fotbal împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului au susţinut-o. În baza acestei prevederi, FRF a demarat procedurile pentru ca sportivii să fie vaccinaţi, în contextul în care naţionala României debutează în martie în preliminariile CM 2022, tricolorii U21 participă în aceeaşi lună la EURO, juniorii U19 vor fi gazde la turneul final din iunie-iulie, iar naţionala olimpică participă după 57 de ani la Jocurile Olimpice, în iulie-august.

Pe de altă parte, FRF analizează măsurile optime pentru ca spectatorii să fie în siguranţă la momentul revenirii pe stadioane. Împreună cu echipa de organizare EURO 2020 la Bucureşti şi cu sprijinul autorităţilor se lucrează pe un posibil scenariu cu grad de ocupare 50% pe durata turneului final în cadrul căruia Arena Naţională va găzdui în luna iunie patru partide, trei din Grupa C şi o optime de finală. S-a constituit Grupul local EURO COVID-19 format din reprezentanţi ai ministerelor Sănătăţii, Tineretului şi Sportului, Afacerilor Interne, DSU, Primăriei Capitalei, Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, FRF şi echipei de organizare EURO 2020 la Bucureşti care are ca obiectiv identificarea soluţiilor care permit accesul fanilor în tribune în deplină siguranţă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Sluga Europei și a U. E. F. E. I. fa ceva pentru ROMÂNIA și FOTBALUL ROMANESC. Ca sa ajungi PREȘEDINTELE FEDERAȚIEI ROMÂNIEI DE FOTBAL ai DISTRUS FOTBALUL ROMANESC. De unde ai apărut GUNOIULE, JEGULE, TURNĂTORULE, IMPOSTORULE. Ai angajat PUȘCĂRIE SUL, ala de NEAMȚ care nu avea nimic în comun cu FOTBALUL NOSTRU ROMANESC ca să te vezi tu PREȘEDINTELE F. R. F. Ce te recomanda pe tine NECUNOSCUTULE.Ce fotbal ai jucat tu PUȘCĂRIE care ești. La ce nivel ai jucat tu. Cu fotbalul tău jucat la juniori la F. C. M. BACĂU. Ce știi despre fotbal tu TICĂLOSULE, NON VALOARE. De ar trai SECHELARIUL te ar Împușcă ca meriți cu adevărat. Se învârte țiganul în mormânt CIND vede unde a ajuns fotbalul din orașul de unde ai plecat. Ai făcut județul de rușine. Dați DEMISIA DE ONOARE ȘI PLEACĂ. RUȘINE. HUO. Organizam CAMPIONAT EUROPEAN și nu suntem CALIFICAȚI. Pentru ce ca să fii tu UMPLUTURA DE PREȘEDINTE și sa EXECUȚI ORDINELE DE AFARA ALE EUROPEI ȘI U. E. F. E. I. PLEACĂ CIT DE CUR ÎND, PUȘCĂRIE.

    cum se agata unii de vaccin ca si cand ar fi dovedit ca rezolva pandemia. aia care l-au facut zic ca nu se stie cat opreste infectarea, daca o opreste, dar politicienii si alti "presedinti" ca baiatu asta sunt ei foarte siguri ca asa iesim din pandemie. frate, toti sunt siguri. nici unu nu zice "hai sa luam si apai mai vedem". nu , toti vor sa arate cat de hotarati sunt. numai prostii au certitudini.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb