Filiala PNL a stabilit candidaţii pentru toate oraşele şi pentru circa 80% dintre comune în judeţul Olt

B.F.
Politică / 21 februarie 2020

Liviu Voiculescu

Liviu Voiculescu

Filiala PNL Olt a stabilit candidaţii pentru toate municipiile şi oraşele din judeţ, precum şi pentru circa 80% dintre comune, potrivit preşedintelui filialei de partid, Liviu Voiculescu.

Liderul PNL Olt a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că organizaţia este pregătită atât pentru campania pentru alegerile locale, cât şi pentru cea pentru alegerile parlamentare anticipate.

"În plan organizatoric, filiala PNL Olt este în această procedură de desemnare a candidaţilor la funcţiile de primar. La nivelul comunelor suntem undeva la 79-80% cu această desemnare, în şedinţa Biroului Politic, de aseară, am şi desemnat candidaţii în localităţile unde lucrurile sunt clare şi unde am făcut în mare parte şi sondaje de opinie. La nivelul municipiilor,situaţia este clară, avem candidaţi stabiliţi, la Slatina - din toamna anului trecut (Mario De Mezzo n.r.) şi de curând la Caracal, în persoana domnului doctor Conea, iar la celelalte oraşe, de asemenea avem stabiliţi candidaţii pentru alegerile din iunie, aşa că suntem în grafic, suntem pregătiţi pentru campania pentru alegerile locale şi suntem pregătiţi şi pentru campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate", a spus Liviu Voiculescu.

Acesta a menţionat candidaţii desemnaţi de PNL pentru fotoliile de primar în oraşe şi municipii: Slatina - Mario De Mezzo; Caracal - Cristian Conea; Balş - Mădălin Teodosescu; Piatra-Olt - Emilian Păun; Drăgăneşti-Olt - Tudorică Marian; Potcoava - Oprea Florin; Scorniceşti - viceprimarul în funcţie Daniel Tudor; Corabia - George Ciucu.

Liviu Voiculescu, primar al comunei Cungrea, a mai declarat că nu va mai candida pentru nou mandat la primăria menţionată, dar că nu exclude o candidatură a sa la alegerile parlamentare.

"Eu sunt în slujba PNL şi în funcţie de ce cred colegii mei şi în urma discuţiei pe care o vom avea vom decide şi asupra sorţii mele. Dar până atunci mă interesează bunul mers al filialei. Am anunţat şi colegii mei din Cungrea şi Consiliul Local Cungrea că eu în iunie 2020 nu voi mai candida pentru încă un mandat la Primăria comunei Cungrea. Candidatul nostru asumat este administratorul public, Vlad Cosmin. Curând voi elucida şi acest mister în ceea ce mă priveşte pe mine, cât de curând", a adăugat Voiculescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb