Finlandia si Stephan Pelger - Fusion si Fashion

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 16 noiembrie 2007

Finlandia a organizat primul eveniment MIDNIGHT FASHION, un spectacol inedit care a combinat noua linie Finlandia Flavours cu designul vestimentar de calitate.

Finlandia Flavours înseamna Grapefruit Fusion si Lime Fusion. Cu aroma de grapefruit, respectiv lime, cele 2 tipuri de vodka combina gustul natural al fructelor cu vodka pura Finlandia.

Finlandia Grapefruit Fusion este la fel de proaspata ca fructul însusi si nu are nevoie de nimic altceva decât de un pahar cu care sa o bei! Pentru ca natura are puterea de a ne revigora nu numai viata, dar si bauturile, Finlandia a pastrat perfect gustul fructului de grapefruit.

Finlandia Lime Fusion îti ofera un gust natural si o aroma care se îmbina perfect cu gustul proaspat al Finlandia Vodka. Este ingredientul perfect pentru cocktailuri.

Primul eveniment Finlandia Midnight Fashion a beneficiat de un parteneriat cu Stephan Pelger. Creatorul si-a prezentat propria colectie de primavara - vara 2008, dar si o colectie special creata pentru Finlandia Flavours.

Prima prezentare, continua viziunea designerului despre feminitatea moderna, epurata de aproape orice detaliu decorativ. Designerul si-a stabilit ca punct de pornire în demersul creativ trecerea de la stilul new look la moda anilor 60, o tema în care apare atât silueta în forma de clepsidra, însa mult mai temperate, dar si rochiile scurte a la Cardin si pe care designerul însereaza neasteptate detalii sport. Paleta cromatica se concentreaza doar pe un roz delicat, crem si negru.

Ileana Pescariu a încheiat prezentarea colectiei cu o superba rochie neagra, de seara.

Cea de a doua colectie, inspirata de FINLANDIA, este mult mai alerta si tinereasca. Si paleta cromatica se schimba si în ecuatia prezentarii apar genti si centuri oranj sau verzi care sparg monotonia griului si a albului.

Propunerile sunt mult mai sofisticate, combinatiile de materiale mai curajoase, totul special pentru a reliefa spiritul Finlandia Flavours.

La eveniment au fost prezente personalitati ale vietii publice: Andreea Esca si Alexadre Eram, Oana Roman, Corina Bârladeanu, Dana Sota, DJ Vanda, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Mirela Vescan.

Dupa prezentari petrecerea a continuat. Din doua blocuri masive de gheata s-au sculptat o sticla si un pahar, direct în fata participantilor. Cocktailurile preparate de barmani profesionisti pe baza celor 2 noi variante Grapefruit Fusion si Lime Fusion s-au servit atât de la bar cât si direct din paharul de gheata.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb