Flamingo Park se lansează la Târgul Project Expo

A.C.
Companii #Imobiliare / 16 mai 2014

sursa: www.flamingopark.ro

sursa: www.flamingopark.ro

Cel mai nou partener al Târgului Imobiliar Project Expo vine cu oferte de 50.000 euro pentru o vilă de 125 metri pătraţi cu 3 camere şi trei băi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Flamingo Park este cel mai nou ansamblu imobiliar din Corbeanca şi promite să devină un adevărat oraş, în condiţiile în care vorbim despre 10 hectare de teren şi o investiţie de 10 milioane de euro doar în primă fază", potrivit comunicării.

Ansamblul va fi compus din 150 case individuale si cvatruplexuri, gândite în aşa fel încât "să ofere intimitate şi confort tuturor locatarilor".

Aproximativ 3 hectare din suprafaţa ansamblului vor fi dedicate spaţiilor verzi şi de recreere. Locuri de joacă pentru copii, parcuri de agrement, grădini şi locuri de barbeque, piscină, alee pentru alergare, dar şi grădiniţă, magazine alimentare, un bar şi un restaurant.

Flamingo Park se află în Nordul Bucureştiului, "într-o zonă verde, ruptă de aglomeraţia urbană", dar care are în acelaşi timp are acces la toate facilităţile unei capitale europene. În 30 de minute se poate ajunge în Piaţa Victoriei, în 15 minute la Centrul Comercial Băneasa, în 10 minute la Aeroportul Internaţional Henry Coandă. În această zonă, în imediata apropiere se află mai multe staţii de autobuz iar dezvoltatorii Flamingo Park pun la dispoziţia locatarilor un microbuz dedicat care pot transporta inclusiv copii la şcoală în baza unui abonament lunar, se mai arată în comunicat.

Locuinţele sunt construite în aşa fel încât să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate. Dezvoltatorii nu sunt la primul proiect. Tot în Corbeanca există deja Flamingo Garden 1 şi 2, proiecte considerate pilot şi care deja sunt locuite în proporţie de 90%.

"Complexul aparţine unui grup de investitori români şi americani care au adaptat < visul american > la nevoile şi exigenţele româneşti şi europene. Astfel că, unul dintre modele de locuinţe, care se numeşte Paris, este inspirat dintr-un ansamblu rezidenţial aflat în oraşul cu acelaşi nume, lângă Disney Land", se mai arată în comunicat.

Costul minim al unei case în Flamingo Park este de 50.000 euro, de 125 metri pătraţi, cu două dormitoare, living şi trei băi. În cazul acestei locuinţe, arhitectul dă fiecărui cumpărător posbilitatea să îşi aleagă dacă doreşte o bucătărie deschisă sau închisă.

Dezvoltatorul oferă şi varianta unor rate cu avans zero şi o rată lunară de 350 euro pentru 25 de ani. Există şi posibilitatea plăţii unui avans care în mod automat va scădea cuantumul ratei, sau prelungirea duratei pe care se plăteşte această rată.

Standul Flamingo Park va fi la Târgul Imobiliar Project Expo, la Sala Palatului, Bucureşti, în perioada 23-25 mai.

Târgul Imobiliar Project Expo este organizat în parteneriat de către companiile Project Events şi Zero Point Consulting.

Project Events este o companie specializată în organizarea de evenimente, ce s-a evidenţiat prin şirul de evenimente desfăşurate sub emblema CARIEREdeSUCCES şi prin punerea în scenă a unor spectacole şi concerte la care au fost invitaţi artişti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos, Scorpions, Ost Fest etc.

Zero Point Consulting este o companie imobiliară cu sediul central în Bucureşti, ce oferă servicii complete de brokeraj imobiliar şi de relocare personal.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb