FLORIN CÎŢU: "I-am propus lui Ciolacu numele lui Rafila ca premier, dar nu a fost de acord"

G.B
Politică / 17 noiembrie 2021

"I-am propus lui Ciolacu numele lui Rafila ca premier, dar nu a fost de acord"

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat astăzi că, în discuţiile cu liderii PSD şi UDMR, i-a propus lui Marcel Ciolacu numele deputatului Alexandru Rafila pentru funcţia de premier, însă acesta nu fost de accord, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă a încercat să le propună celor de la PSD un alt nume de premier, cum ar fi Dan Vîlceanu, el a răspuns: "Nu. Eu i-am propus domnului Ciolacu pe Rafila, dar nu a fost de acord".

Cîţu a adăugat că este irelevant cine este propunerea PNL pentru funcţia de premier, din moment ce PSD a decis să facă prima propunere, în cazul unei rotative.

"PSD spune aşa: 'Noi vrem să avem prima propunere'. Este irelevant cine este de la PNL, dacă PSD are decizie să fie prima propunere. (...) I-am întrebat şi ei au spus că vor ca domnul Ciolacu să fie primul. Dacă dumneavoastră aveţi alte informaţii sau dacă PSD vine public şi spune: 'Noi vrem pe X de la PNL' să vină să spună şi atunci vedem", a spus liderul liberal, la sediul central al PNL.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Prin martie guvernul,oricare ar fi ,va cădea si vor fi anticipate deci nici vorbă de prim miniștri prin rotație ! Va fi un singur prim ministru !

    1. PNL,in DISOLUTIE. Ultimele sedinte la varful PNL,seamana tot mai mult cu un STABOR.Odata cu preluarea functiei de presedinte al partidului de Florin Catu,acesta,a preluat PNL pe persoana fizica si se crede un fel de "buric al pamantului" sustinand ca Romania nu poate avea ca PREMIER decat augusta lui persoana.Catu,nu mai asculta nici chiar de protectorul care l-a numit Presedinte al PNL,adica Iohannis.Pana si cei din "echipa castigatoare",incep sa se gandeasca la faptul ca sustinerea lui VASALICA pentru functia de Presedinte al PNL,a fost o mare greseala. Odata cu demiterea Guvernului CATU, PNL, este pe cale sa aibe soarta PNTCD. Daca PSD,ar fi intradevar un partid responsabil,sar retrage acum de la discutiile pentru formarea unei largi Colitiei si astfel,PNL,ar deveni nu numai GROPARUL Romaniei,dar si cel mai ANTINATIONAL Partid care a condus Tara dupa 89.Romania,este la pamant in timp ce CATU,viseaza la cresteri ale PIBului ca cel mai mare din Europa,in timp ce romanii,MOR cate 400 pe zi,sunt tot mai saraci,iar odata cu venirea iernii,romani nu vor putea supravietui si suta la suta vor declansa o noua revolutie.In tot acest hAOS,Iohannis se plimba si sarcastic isi sustine alesul,pe CATU,huzurind prin Tari si locatii de LUX pe banii romanilor saraciti. CIRCUL CONTINUA.!

      Numele asta trebuia propus USR-ului, nu PSD-ului.

      PNL-istii au gresit atunci cand au ales PSD-ul in defavoarea UISR-ului. 

      Practic si-au amanetat viitorul la Amanetul PSD-ului (care la momentul potrivit va lovi puternic) si a transferat polul de dreapta de la PNL la USR. 

      Prin aceasta miscare PNL-ul s-a autoanihilat.

      Imi pare rau pentru ei, dar si-au facut-o singuri cu ajutorul unor minti bolnave de putere, ipsite de viziune, fara respect fata de electorat si indiferente fata de natiune. 

      Corectie: Daca tot s-a ajuns aici, un alt nume diferit de Catu trebuia prospus USR-uluii si nu PSD-ului.

    Concluzie

    Daca pe asta propus nu-l vrea Ciolacu, atunci singura optiune sunt EU, superman...

    o buna dovada ca omul lui adhenom de prostata , rafila , este din gasca lor , a sabotorilor Romaniei !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb