FLORIN CÎŢU:  "În guvernul de astăzi de la Bucureşti există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China"

G.D.
Politică / 29 noiembrie 2022

"În guvernul de astăzi de la Bucureşti există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China"

Fostul premier Florin Cîţu susţine că în Guvernul actual "există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China", motiv pentru care nu este de mirare că "situaţia economică este dezastruoasă". "Aceasta este încă o diferenţa majoră cu guvernările liberale din 2020 şi 2021. Guvernările liberale nu ar fi permis niciodată ca cineva care a lucrat pentru propagandă chineză să facă parte din echipa guvernamentală. Toate dictaturile au un termen de expirare", afirmă el, relatează News.ro.

Cîţu a amintit, astăzi, într-o postare pe Facebook, că în 2021 a aprobat ordonanţa 25 care excludea firmele din China din toate contractele cu statul român, arătând că România este singură ţară din UE care a luat această decizie, deşi în prezent tot mai multe ţări, cel mai recent Marea Britanie, "decid să meargă în această direcţie".

"Din păcate, în guvernul de astăzi de la Bucureşti există oameni care au făcut propagandă pe bani pentru China. Când astfel de oameni sunt puşi (şi acceptaţi de instituţiile statului) să ia decizii în numele nostru, să nu ne mire că situaţia economică este dezastruoasă. Aceasta este încă o diferenţa majoră cu guvernările liberale din 2020 şi 2021. Guvernările liberale nu ar fi permis niciodată ca cineva care a lucrat pentru propagandă chineză să facă parte din echipa guvernamentală. Toate dictaturile au un termen de expirare. Poate se aude şi la noi pentru că şi aici sunt mulţi care prefera un astfel de regim", a susţinut Cîţu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Auzi ma la asta . Spagaru sef . Groparul ariei geografice . Oare de ce nu ii putem elimina ?

    Acest cretinozaur tanar si-a facut de ras neamul.. tinanand oameni nevinovati inchisi in case si promovand vaccinismul cu orice pret prin tot felul de constrangeri.

    Acum, ca a ajuns la groapa de gunoi a istoriei crede ca are dreptul sa vorbeasca. Nimic mai fals. Romanii il conisdera o pata neagra, un tradator de tara.  

    1. Fcorect

      Forecte veronico

      Io l-aș trimite nu doar la groapa de gunoi a istoriei pe groparul Cîțu ci chiar în Ucraina sau de ce nu ... la Putin. Am înțeles că "muzicienii" Wagner au un baros care stă nefolosit de câteva zile (sau săptămâni).

    Cat de mare impostor , mincinos , excroc , manipulator , anti-roman, chiar comportament stanic , si vrea sa si arate "stiinta" . Bine intr un fel ca "este iad" . Sa nu il mai scoataD-zeu veci de acolo !!! . Pe el si ceilalati ca el . Incredibil ! Ce lichea

    Singura tara din UE care a scos firmele din China din contractele cu Romania, zice acest om care a contractat 120 milioane de vaccinuri pentru noi (ce interese si cat au castigat baietii destepti), care a imprumutat 30 miliarde de euro intr-un an in care economia s-a prabusit cu 6% (unde s-or fi dus banii imprumutati , ca in pensii si salarii nu s-au dus). Ca o concluzie, toate tarile UE sunt proaste ca lucreaza cu firmele chineze, noi suntem cei mai destepti, dupa parerea acestui fost ministru si prim-ministru!( sa nu-i spun altfel, ca l-au caracterizat bine ceilalti care au postat!)

    Dar despre cei care au facut propaganda "canina" pe bani, despre aia ce mai zici, Cuţulache?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb