Florin Cîţu, în vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 11-12 februarie

S.B.
Politică / 11 februarie 2021

Florin Cîţu, în vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 11-12 februarie

Premierul Florin Cîţu efectuează o vizită de lucru la Bruxelles în perioada 11 - 12 februarie, informează Guvernul. Şeful Executivului va avea întâlniri cu preşedinţii Consiliului European Charles Michel, Comisiei Europene Ursula von der Leyen, şi al Parlamentului European David Sassoli, precum şi cu vicepreşedinţii executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager şi Valdis Dombrovskis, informează news.ro.

"Programul vizitei include întrevederi cu principalii lideri europeni, între care preşedinţii Consiliului European, Charles Michel, Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi al Parlamentului European, David Sassoli, precum şi cu vicepreşedinţii executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager şi Valdis Dombrovskis.

De asemenea, prim-ministrul Florin Cîţu are programate întâlniri oficiale cu comisarul european pentru transport, Adina Vălean, şi cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Agenda vizitei include şi întrevederi cu reprezentanţi ai grupurilor politice din cadrul Parlamentului European: liderul Grupului PPE, Manfred Weber, secretarul general al PPE, Antonio Lopez-Istúriz White, liderul Grupului RENEW, Dacian Cioloş şi liderul Grupului S&D, Iratxe García Perez", a transmis Guvernul, într-un anunţ de presă.

Astfel, potrivit agendei oficiale, premierul Florin Cîţu va avea joi, de la ora 12.15, ora locală, o întrevedere cu liderul Grupului S&D din Parlamentul European Iratxe Garcia Perez, de la 12.45 se va vedea cu liderul grupului RENEW din Parlamentul European Dacian Cioloş, de la ora 14.00 cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene Frans Timmermans, de la 15.00 cu preşedintele Parlamentului European David Maria Sassoli şi de la 15.45 se va întâlni cu liderul grupului PPE din Parlamentul European Manfred Weber.

De asemenea, de la ora 16.30, şeful Guvernului va avea o întrevedere cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene Margrethe Vestager, de la 17.30, ora locală, cu Adina Vălean, comisarul european pentru transport şi de la 18.30 cu secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. O slugă. S-a dus să îngenuncheze in fata stăpânilor occidentali și să pună Romania pe tava corporațiilor Vestului, alea care scumpesc curentul, combustibilii, mâncarea, adică tot ce frige la buzunar.

    1. Domnule Cristian.Catu,este un nimeni pentru mai marii Europei. El,este SLUGA adevaratului MAFIOT care conduce Clanul de MAFIOTI din Partidele actuale care formeaza guvernul si anume KLAUS WERNER IOHANNIS.Intrucat romanii au vazut ca Romania area in fruntea ei un MAFIOT de genul AL CAPONE,care in sondaje adevarate mai are incredere in procente adevarate in jur de 20%,nu putea sa mearga el la STAPANII lui carora i-a VANDUT Tara cu Romani cu tot si atunci,a vorbit cu STAPANII,sa ii primeasca SLUGA,pentru a le spune ca EL,a HOTARAT sa mai VANDA si BRUMA de BOGATIE care mai este in mainile Statului Roman.MAFIOTUL Suprem este cel care a DIRIJAT cu ajutorul SERVICIILOR Straine si Romanesti,acapararea Puterii totale in Tara.Astfel,chiar daca unii dintre Liberali care inca mai sunt Romani,nu au fost deacord cu cooptarea la guvernare a NAZISTILOR de la USR,care ii considera pe Romanii de rand niste VIERMI la fel cum ii considera si CEAUSEASCA.el,a a SUPRAVEGHEAT formarea acestui Guvern in care i-a cooptat si pe DUSMANII de moarte ai Romaniei,UDMR.Tot ce spun eu aici,nu se putea pune in aplicare fata ajutorul lui CIOLACU si al PSD.Sa nu uitam ca la cererea EXPRESA a lui IOHANNIS,cei care au adus la putere Guvernul PNL,au fost PDListii,iar acum,CIOLACU,latra la luna,jucanduse prin Parlament cu avioane de hartie si cu motiuni pe care stie ca cei de la putere le vor respinge fara probleme. Azi,CIOLACU,este un fel de CARAMITRU,care ii spunea la revolutie lui DINESCU,"MIRCEA fate ca LUCREZI". Comcluzia este ca degeaba Romanii stransi in PALCURI ca si PARTIZANII care stau si urla pe la portile ministerelor sau prin piete,au gresit adresa. Domnilor protestatari,daca nu o sa iesiti la proteste cu sutele de mii,la Palatul cotroceni,nu veti obtine nimic,intrucat RAUL cel MARE de acolo vine.!

    oare si-a luat destule perechi de genunchiere , pentru vizita de lucru ? sluga perfecta !

    Stilul clasic al habarnistului...cand trebuie sa prezinte bugetul individul e plecat sa nu raspunda la intrebari. Numai habarnisti in to(n)ti astia "da dreapta" :-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb