FLORIN CÎŢU, ÎNTREBAT DACĂ S-AR IMPUNE RECOMPENSĂ FINANCIARĂ CELOR VACCINAŢI: '' Nu cred că astfel de măsuri funcţionează''

G.U.
Politică / 6 mai 2021

'' Nu cred că astfel de măsuri funcţionează''

Premierul Florin Cîţu a declarat, astăzi, că în România nu ar avea efectele scontate recompensarea financiară a persoanelor care se vaccinează, o măsură care este deja aplicată în Serbia, transmite Agerpres.

"Eu cred că cea mai bună soluţie este ceea ce oferim noi, revenirea la o viaţă normală. Asta ne dorim cu toţii, să revenim la o viaţă normală. Este uşor să aloci nişte bani de la buget. Am alocat bani de la buget pentru a impulsiona medicii de familie şi nu a funcţionat foarte bine până în acest moment. Aşa că (...) nu cred că astfel de măsuri funcţionează. (...) Putem să facem acest efort bugetar, dar nu cred că este nevoie. Cred că în România, împreună, vom învinge această pandemie", a declarat Cîţu, la Constanţa.

În opinia şefului Guvernului, dorinţa fiecărui cetăţean de a reveni la o viaţă normală ar trebui să fie cea mai puternică motivaţie pentru vaccinare, notează sursa citată.

"Cel mai bine funcţionează să ne gândim la concerte, că venim pe litoral şi stăm fără mască, că mergem în restaurante, putem să călătorim, să revenim la viaţa pe care o aveam înainte. Este, cred, (...) din punctul meu de vedere, cea mai bună motivaţie, să ai o viaţă normală, să nu mai trebuiască să circuli noaptea cu declaraţie pe propria răspundere", a afirmat premierul.

Florin Cîţu a participat, astăzi, la o întâlnire cu reprezentanţii sectorului HoReCa, desfăşurată la sediul Instituţiei Prefectului Constanţa. Premierul va vizita ulterior, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Gafencu" din Constanţa.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ...

    1. Măi Cîțule, da-ți-le voi 20 lei pe înțepătură, colegii și prietenii vostri de la PSD dau o sticlă de ulei + o pungă de zahăr.

      Iar aliații voștri neomarxiști-pluseriști, care n-au nevoie de stimulente financiare, vor da ceea ce-i urau lui Dragnea pentru ca-n final să primească ei înșiși lichidul "urat" lui Dragnea. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb