FLORIN CÎŢU: ''O să discutăm declaraţiile domnului Orban şi o să vedem decizia Biroului Executiv al partidului''

G.U.
Politică / 10 noiembrie 2021

''O să discutăm declaraţiile domnului Orban şi o să vedem decizia Biroului Executiv al partidului''

PNL va discuta vineri, într-o şedinţă a conducerii, ultimele declaraţii ale fostului lider al partidului Ludovic Orban, a anunţat preşedintele liberalilor, Florin Cîţu, transmite Agerpres.

Întrebat dacă vineri va propune excluderea lui Ludovic Orban din PNL, el a răspuns: "O să discutăm declaraţiile domnului Orban din ultima perioadă şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi o să vedem decizia BEx".

Acesta a mai susţinut că, în acest moment, soluţia este o guvernare cu PSD. "Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. Din păcate, foştii parteneri au dat mâna cu AUR, cu PSD, nu au mai vrut să dea mâna cu noi şi suntem, astăzi, aici, când trebuie să facem o guvernare pentru români. Ce le spun celor care ne-au votat este că niciunul dintre principiile pentru care ne-au votat şi niciuna dintre măsurile pentru care ne-au votat nu va fi diluată sau nu va dispărea în această guvernare. Vom merge în această guvernare pentru a apăra în continuare proprietatea privată, antreprenorii, românii care îşi asumă riscul şi muncesc în România, cei care plătesc taxe şi îi vom asigura, din nou, că nu vom creşte taxele, pentru asta suntem acolo. Dacă această guvernare înseamnă să fim lângă social-democraţi, asta este. În acest moment, aceasta este soluţia pentru România", a explicat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Incredibil! A distrus țara, partidul doar pentru că era premier dar dorea să fie și șef PNL și asta prin metode nedemocratice!

    1. PNL-ul securistilor prosti se inscrie pe traiectoria PNT-CD. Mai tineti minte cant Ticu Dumitrescu a fost dat afara din PNT-CD de tabara lor castigatoare? Asa au facut si ei o sedinta si l-au dat afara pe Ticu Dumitrescu. Nu a mai contat ca fusese detinut politic si alte farfaslacuri. Securistii lucreaza cu barosul si demoleaza ce nu le convine. Sunt oameni de actiune prin forta care rezolva lucrurile nu se ratacesc in fasoane democratice. In al 13-lea ceas, treziti-va, dati-l afara pe Catu, rugati-l pe Orban sa va redevina lider si terminati cu idiotenia. Fara iluzia liberalismului sunteti doar o gasca de hoti, mai rapaci decat PSD-istii.

    Tu esti un intrus, oportunist, fara nicio doctrină de fapt.

    Orban a mentinut flacăra liberalismului, inclusiv in perioada lui Antonescu și a lui Gorghiu când rămăsese cam singurul liberal in cuget si simțiri. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb