FLORIN CÎŢU: ''Revenirea economiei în V, o certitudine''

G.U.
Politică / 16 februarie 2021

''Revenirea economiei în V, o certitudine''

Prim-ministrul Florin Cîţu afirmă că revenirea economiei în "V" este "o certitudine", după ce, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică, în trimestrul IV din 2020 economia României a crescut cu 5,3%, informează Agerpres.

"Economia României, performanţă care spulberă estimările apocaliptice! În trimestrul IV din 2020 economia României a crescut cu 5,3%!!! O performanţă fantastică. Cea mai rapidă revenire a economiei din istorie. Am promis. Am făcut. Am avut dreptate. Revenirea economiei în V, o certitudine!", susţine Florin Cîţu, astăzi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El reaminteşte că în 2020 economia României, alături de cea globală, a fost lovită de cea mai mare criză din ultima sută de ani, notează sursa citată.

"Cu toate acestea, s-a contractat cu doar 3,9%. Am luat cele mai bune măsuri din punct de vedere economic şi am spulberat toate estimările apocaliptice. Împreună am reuşit să redresăm economia şi să avem acest rezultat. România a performat în 2020 cu 5% mai bine decât estimările iniţiale şi în medie cu 2,5% mai bine decât toate estimările publicate de instituţiile internaţionale, CE, agenţiile de rating şi instituţiile financiare", adaugă Cîţu.

Premierul punctează că 2021 este anul reformelor şi al investiţiilor.

"Nu ne oprim aici. Anul acesta este anul reformelor şi al investiţiilor. Corectăm 30 de ani de amânări şi de populism. În acest prim mandat, de 4 ani, promit să pun economia pe o traiectorie de creştere economică sustenabilă şi să creez un mediu economic în care toţi românii au şansa de reuşi", mai afirmă Cîţu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Solutia pentru citu - Relaxophytol

    Florin, mie imi place de tine dar cum tratezi revenirea Romaniei in V (fara sa riste un W la nivelul anilor 2020-2021) cand toata EUropa geme ca proasta de lockdown-uri ?!?!?!?

    Si economic Romania a ajuns (din nefericire) legata ombilical la UE (mai ales la Germania, Italia, Franta , Olanda, etc). .... adica daca ei sunt tampiti acolo la ei si baga lockdown-uri in prostie ca asa ii invata Schwab si Gates si alti satanisti ca e bine in numele The Great Reset si The Green Deal ... ne spui tu asta noua ca nu o sa afecteze si Romania (trasand al doilea V al W-ului) ?  

    Eu sper sa fie cum zici tu.  

    Dar ma uit la Germania si la alte tari de gen si imi plang ochii cand vad cat de turbati de tampiti sunt aia acolo cu carantine de luni de zile ca niste nebuni ce sunt ei acolo!  

    CUM REZOLVAM LEGAREA OMBILICALA A ROMANIEI LA UE ?!?!?!? La suicidala UE (economic vorbind) ?!?!?!?!  

    1. Si la ce-ai vrea tu sa se conecteze Romania? La Rusia, la China?

      Geniu neconsolat ce esti! Repune pe roate falansterul de la Scaieni, daca stii ce a fost ala! 

    Probabil ca, de la etnobotanicele sale, nea' Cuţu scoate pe nari, fumuri in forma de V, iar apo, i halucinatiile il fac sa creada ca si revenirea economiei se face sub aceeasi forma!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb