Florin Frunza a fost desemnat noul CEO al Met România

A.P.
Comunicate de presă / 2 septembrie 2020

Florin Frunza a fost desemnat noul CEO al Met România

MET Romania Energy SA anunţă că Petre Stroe a decis să se retragă din funcţia de CEO şi va fi numit preşedinte neexecutiv al consiliului de administraţie, în timp ce Florin Frunza este numit noul director executiv al subsidiarei din România a companiei energetice Met Group, cu sediul în Elveţia, anunţă un comunicat de presă al companiei.

Începând cu 2 septembrie 2020, Florin Frunza este numit în funcţia de CEO şi va prelua sarcinile de la Petre Stroe pentru a conduce operaţiunile româneşti ale MET Group. Florin Frunza se alătură MET de la OMV Petrom. El lucrează pentru OMV Petrom din 2007 şi a fost numit în funcţia de CEO al OMV Petrom Gas SRL în 2015. Din 2019, în paralel cu atribuţiile sale de CEO, a acţionat şi ca vicepreşedinte Business Development Downstream Gas. Are o vastă experienţă în servicii de gaze naturale, energie electrică şi energie regenerabilă.

În noua calitate de preşedinte neexecutiv al consiliului de administraţie, Petre Stroe va acţiona, de asemenea, în calitate de consilier care susţine obiectivele de dezvoltare ale afacerii. El s-a alăturat MET România în 2015 şi a jucat un rol cheie în creşterea dinamică a companiei atât din punct de vedere organic, cât şi prin achiziţii.

Benjamin Lakatos, CEO al MET Group, a declarat : "Aş dori să-i mulţumesc domnului Stroe pentru contribuţiile sale din trecut şi mă bucur să-l întâmpinăm pe domnul Frunza la MET, să-l felicit pentru noua sa numire şi să-i urez succes în noul său rol. Sunt încrezător că domnul Frunza este persoana potrivită pentru a continua succesul MET România. Am dori să ne dezvoltăm şi să ne consolidăm performanţele de afaceri pe piaţa românească."

MET intenţionează să îşi continue strategia în România pentru a-şi extinde poziţiile de vânzare către utilizatorii finali şi pentru a creşte numărul de clienţi atât în domeniul gazelor cât şi al energiei electrice. În plus, în conformitate cu aspiraţiile regionale de creştere ale Grupului, oportunităţile de investiţii în active sunt analizate pentru a crea sinergii cu poziţiile de vânzări ale utilizatorilor finali şi cu alte activităţi ale Grupului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb