Florin Jianu a fost ales vicepreşedinte al Uniunii Europene a Artizanatului şi IMM-urilor

Ziarul BURSA #Companii / 13 iunie 2016

Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, a fost ales, vineri, vicepreşedinte al Uniunii Europene a Artizanatului şi IMM-urilor - European Association of Craft, Small and Medium-sized Enterprises (UEAPME).

Conform unui comunicat al CNIPMMR, remis AGERPRES, Florin Jianu va reprezenta România la nivelul celei mai mari organizaţii europene de susţinere şi reprezentare a IMM-urilor.

"Acţiunile UEAPME trebuie să se bazeze pe proactivitate, iar organizaţia noastră să fie cea care lansează propuneri legislative la nivel european şi să nu se rezume la a oferi feedback pentru iniţiative deja existente. Mai mult decât atât, UEAPME trebuie să continue politica de dezvoltare instituţională prin atragerea de noi resurse financiare prin intermediul programelor de finanţare, prin consolidarea relaţiei de cooperare cu instituţiile europene şi, de asemenea, prin atragerea de noi membri. Încrederea pe care mi-o oferiţi astăzi este o mare onoare pentru mine şi pentru ţara mea", a declarat Florin Jianu în susţinerea mandatului de vicepreşedinte UEAPME.

În urma alegerilor, Florin Jianu se alătură Consiliului de Administraţie UEAPME reprezentat de 20 de vicepreşedinţi în activitatea de susţinere a mediului antreprenorial la nivel european şi de trasare a principalelor direcţii de acţiune în acest sens.

UEAPME reprezintă la nivel european interesele IMM-urilor, fiind recunoscut ca cel mai important partener social, având 64 de organizaţii membre din 34 de state. UEAPME reprezintă 12 milioane de IMM-uri cu peste 55 de milioane de angajaţi la nivelul întregii Europe. UEAMPE stabileşte politici pentru IMM-uri la nivel european.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb