Flutur: PD-L analizează posibilitatea şi oportunitatea să reia dialogul cu liberalii

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 25 martie 2009

Flutur: PD-L analizează posibilitatea şi oportunitatea să reia dialogul cu liberalii

Vicepreşedintele PD-L condiţionează acest fapt de schimbarea mesajului critic al lui Crin Antonescu la adresa preşedintelui Băsescu

Vicepreşedintele PD-L, Gheor­ghe Flutur, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţiunea sa va analiza "posibilitatea" şi "oportunitatea" de a relua dialogul cu noua conducere a PNL.

Liderul democrat-liberal a menţionat că, la ora actuală, un asemenea demers este prematur din cauză că noua conducere a PNL şi-a conturat strategia pe atacuri la adresa preşedintelui Traian Băsescu, şi nu pe programe politice. Gheorghe Flutur a declarat: "Atâta timp cât noua conducere a PNL nu are un program politic pentru partid şi pentru România, nu am ce comentariu să fac. Am văzut că au doar atacuri la Traian Băsescu şi PD-L".

Referindu-se la noul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, vicepre­şe­dintele PD-L a apreciat că acesta nu este credibil din cauză că "are doar glumiţe în program şi atacuri la Băsescu", potrivit Agerpres.

Democrat-liberalii au condiţionat în repetate rânduri că vor relua dialogul cu PNL, doar în condiţiile în care la conducerea liberalilor nu va mai fi Călin Popescu Tăriceanu.

După ce fostul premier Tăriceanu a pierdut şefia PNL, nenumărate voci au lansat varianta unei apropieri a liberalilor de PD-L, concomitent cu scoaterea PSD de la guvernare. În urma congresului, Crin Antonescu a fost ales preşedinte al PNL, iar prin mesajul său a fost catalogat de către unii drept Obama al României.

Democrat-liberalii, ca şi pesediştii lui Mircea Geoană au urmărit cu atenţie mişcările de la conducerea PNL.

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a comentat ironic comparaţia între Crin Antonescu şi pre­şedintele de la Casa Albă: "Rămâne de văzut dacă mai întâi Crin Antonescu este Medvedev sau Obama".

PD-L înfiinţează funcţia de manager de partid

Liderul PD-L, Gheorghe Flutur, a mai anunţat, ieri, în cadrul aceleiaşi conferinţei, că formaţiunea sa va trece prin­tr-un proces de restructurare internă ce prevede reorganizarea struc­turilor de conducere.

Procesul prevede înfiinţarea func­ţiei de manager de partid, inclusiv la nivelul organizaţiilor judeţene.

Democrat-liberalul a făcut portretul robot al managerului de partid: acesta va trebui să fie în primul rând o persoană tânără şi energică, să fie un bun organizator şi să cunoască foarte bine judeţul. Gheorghe Flutur a precizat că subiectul înfiinţării funcţiei de manger de partid a fost dezbătut în Biroul Politic al PD-L, însă, până la această dată, nu s-a luat o decizie finală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb