Ford Motor a făcut profit în India, pentru prima dată în ultimul deceniu

A.P.
Ziarul BURSA #Internaţional #Auto / 7 noiembrie 2018

Ford Motor a făcut profit în India, pentru prima dată în ultimul deceniu

Ford Motor a înregistrat profit în India, pentru prima dată în ultimul deceniu, indicând că strategia sa prezentată acum doi ani pentru una din cele mai competitive pieţe auto din lume dă roade, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Strategia prevede reducerea costurilor de fabricaţie cu 40% şi dezvoltarea unei game mai largi de modele pe plan local, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Ca parte a strategiei, Ford a extins legăturile cu producătorul auto indian Mahindra pentru a produce vehicule de pasageri în India, care ar putea fi vândute şi pe alte pieţe emergente.

În ultimele două decenii, Ford a investit două miliarde de dolari în India, care a devenit o sursă semnificativă de creştere pentru marii producători auto.

Anul trecut, vânzările auto au urcat cu 8%, la 3,3 milioane de unităţi, iar până în 2020 India ar urma să devină a treia piaţă auto mondială, cu vânzări de cinci milioane de unităţi, conform datelor IHS Markit.

În ultimul an fiscal, Ford a vândut în India peste 90.000 de vehicule, în timp ce în urmă cu doi ani livrările erau sub 80.000 de unităţi.

Divizia Ford din India a obţinut un profit de 72 de milioane de dolari în anul fiscal încheiat la 31 martie, faţă de pierderi în ultimii ani.

Anul trecut, Ford a încheiat un acord cu Mahindra pentru dezvoltarea în comun a vehiculelor, inclusiv maşinilor electrice. Cele două companii dezvoltă două platforme şi primele maşini vor fi lansate probabil în 2020, susţin sursele.

Oficialii Ford cred că India ar putea deveni o piaţă cheie pentru vehiculele electrice, deoarece Guvernul vrea să elimine motoarele cu combustie internă până în 2030.

Ford a reintrat pe piaţa din India în anii "90 printr-un parteneriat cu Mahindra, iar cele două companii au înfiinţat o fabrică în sudul ţării, unde sunt produse modelele Ford Escort.

Ford, al doilea mare producător auto din SUA, este prezent şi pe piaţa din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb