Fortech Investments intra in acţionariatul easySales

S.B.
Companii / 24 martie 2023

Ciprian Cazacu, cofondator easySales

Ciprian Cazacu, cofondator easySales

Fortech Investments intră în acţionariatul platformei SaaS de management automatizat şi centralizare a activităţilor de eCommerce easySales, cu un pachet minoritar, potrivit unui comunicat al fondului, remis astăzi redacţiei.

"Sprijinul Fortech Investments şi experienţa demonstrată pe piaţa românească ne vor impulsiona expansiunea şi vor accelera dezvoltarea noastră deja planificată. Eficientizăm procesele business-urilor de eCommerce, le reducem costurile, iar tehnologia noastră înlocuieşte cu succes sau optimizează o mare parte dintre operaţiunile necesare pentru buna funcţionare a afacerilor online. Intrarea fondului Fortech Investments în acţionariatul nostru confirmă direcţia corectă în care evoluăm", spune Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Platforma SaaS de management automatizat şi centralizare a activităţilor de eCommerce este deja prezentă, în afara ţării, în Bulgaria şi Ungaria, iar anul acesta îşi va continua extinderea pe alte pieţe externe.

"Ne alăturăm noii runde de investiţii a easySales, pentru că suntem mereu interesaţi de zona B2B, mai ales când este vorba de o piaţă cu atât potenţial, cum s-a dovedit a fi eCommerce-ul, în ultimii ani. Ne-a impresionat felul în care echipa easySales a reuşit să rezolve atât de multe nevoi ale comercianţilor şi să le integreze într-o singură soluţie eficientă şi uşor de utilizat. Suntem siguri că vom creşte mult împreună şi că expertiza noastră şi sfaturile vor contribui la maturizarea platformei din punct de vedere tehnic şi la extinderea business-ului", declară Valentin Filip, Managing Partner, Fortech Investments.

La finalul anului 2022, clienţii din portofoliul easySales au listat peste 10 milioane de produse pe diferite platforme marketplace, au generat mai mult de 3 milioane de facturi şi 3 milioane de documente de livrare, în mod automatizat, şi au beneficiat de traduceri automate pentru 900.000 documentaţii de produse. Valoarea totală a comenzilor procesate prin easySales era, la finalul lunii decembrie, de peste 400 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb