Forty Management lansează "Central District Viitorului 134"

I.A.
Miscellanea #Construcţii / 27 august 2019

Lucian Azoiţei

Lucian Azoiţei

Lucian Azoiţei: "Dorim să fie primul proiect rezidenţial din România ce împleteşte dezvoltarea imobiliară cu manifestări unicat de artă urbană"

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management&Investments, condus de antreprenorul Lucian Azoiţei, a cumpărat la începutul anului un teren de 2.200 mp pe strada Viitorului 134-136, într-o tranzacţie evaluată la circa 2,1 milioane de euro, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Terenul cumpărat de Forty este unul dintre cele mai mari din interiorul inelului central al Bucureştiului, într-un areal aflat în plină dezvoltare. În urma procesului de autorizare se aşteaptă să rezulte circa 33 de apartamente şi 1.000 mp de birouri, a căror valoare de piaţă, la finalizarea construcţiei este estimată la circa 9,5 milioane de euro, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii dezvoltatorului.

Lucian Azoiţei, CEO al Forty Management, a declarat: "Central District Viitorului 134 înseamnă un proiect boutique, cu 33 apartamente generoase, împărţite în 2 imobile, ceea ce înseamnă o comunitate restrânsă, uniţi prin aceeaşi dorinţă de a împărtăşi valorile noastre legate de calitatea ridicată a vieţii, atenţia la detaliu şi design. Central District Viitorului dorim să fie primul proiect rezidenţial din România ce împleteşte dezvoltarea imobiliară cu manifestări unicat de artă urbană, ce vor purta semnăturile unor artişti consacraţi, de street art. Gardul imobilului, holul de acces, holurile etajelor, toate vor fi înnobilate de creaţiile artiştilor cooptaţi special pentru acest proiect, iar cea mai impresionantă creaţie va fi o girafă albastră, construită şi montată la faţa locului, ce se "hrăneşte" cu frunzelele pergolelor, pe două etaje. Urmând tradiţia premierelor naţionale din proiectele anterioare - unde în Central District Cuza 99 am creat o clădire verde la propriu, cu pomi şi jardiniere grandioase pe faţadă, iar în Central District 4 Elemente vom implementa pentru prima oară într-un proiect imobiliar rezidenţial o pistă de alergare pe bloc şi o zonă de relaxare cu cinema în aer liber - şi în Central District Viitorului 134 vom oferi primul proiect rezidenţial cu acces direct la un teren de tenis, baschet şi fotbal, în nocturnă, exclusiv pentru locatari. Proiectul a fost extrem de bine primit de către piaţă. În această fază, de vânzări off plan, am vândut 35% dintre apartamente şi am închiriat integral zona de birouri. Într-un scenariu optimist, la sfârşitul acestui an vom începe să construim".

Primăvara aceasta, Forty Management a început construcţia Central District 4 Elemente, primul proiect rezidenţial cu pistă de alergare pe bloc, din România. Azoiţei spune că în primele cinci luni de vânzări din acest proiect a precontractat 75% dintre apartamente şi a închiriat 50% din zona comercială. Planul managerului este să încheie anul cu achiziţia a încă două terenuri în zona de nord a oraşului.

"Intenţionăm să dezvoltăm pe unul dintre aceste terenuri cel mai exclusivist proiect din România, iar pe celălalt un proiect la care lucrăm de peste 5 ani, o dezvoltare de mari dimensiuni, cu peste 1.200 de apartamente şi o clădire de birouri de 25.000 mp, în care să implementăm un concept unic în Europa.", explică Lucian Azoiţei.

Pe parcursul lunii iulie 2019, pretenţiile vânzătorilor de apartamente noi şi vechi s-au majorat atât pe plan naţional, cât şi în câteva centre regionale importante, în frunte cu Bucureştiul. Suma medie solicitată la nivel de ţară pentru un apartament s-a majorat cu 2,7% luna trecută, de la 1.216 euro pe metru pătrat util în iunie, la 1.249 de euro pe metru pătrat, potrivit indicelui Imobiliare.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb