Fost director în E.ON România, numit şef al Consiliului de Supraveghere al Hidrolectrica

F.A.
Companii #Energie / 4 decembrie 2013

George Cristodorescu, director general adjunct în cadrul E.ON România până în luna septembrie, a fost numit, ieri, preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, se arată într-un comunicat de presă.

"Membrii Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, selectaţi în urma unui proces transparent şi competitiv de recrutare s-au întâlnit marţi, 3.12.2013, prima şedinţa de la numirea în functie având pe ordinea de zi alegerea preşedintelui şi a comitetelor de lucru. Noul preşedinte al Consiliului de Supraveghere al societăţii a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, George Cristodorescu (50 ani), cetăţean german cu domiciliul în România", se menţionează în comunicat.

Licenţiat în economie/administrarea afacerilor la Universitatea Worms din Germania, Cristodorescu a ocupat până în luna septembrie funcţia de director general adjunct în cadrul E.ON România.

"Doresc să mulţumesc acţionarilor şi membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica pentru sprijinul şi votul de încredere acordat şi am convingerea că vom depune eforturile necesare pentru a îndeplini toate obiectivele stabilite până sfârşitul acestui an şi în perioada următoare. Sunt obişnuit cu elementele de guvernanţă corporatistă şi pun un accent deosebit pe aplicarea lor în interesul companiei", a declarat George Cristodorescu, preşedintele Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica.

AGA producătorului de electricitate a numit vineri cinci noi membri în Consiliul de Supraveghere (CS), iar doi au fost realeşi.

Noii membri în CS sunt Victor Cionga (fost director general al Bursei de Valori Bucureşti), Adrian Rusu, (director în Transelectrica), George Cristodorescu (fost director în E.ON România), Mihaela Preda (angajată la Direcţia de Privatizare din Departamentul pentru Energie) şi Gheorghe Ştirbu (director general al companiei farmaceutice Egis România).

Oana Truţă şi Adrian Groşan au fost realeşi.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb