FOTBAL ÎN LIVING Varză acră

Dan Nicolaie
Sport / 27 iulie 2010

Intoxicaţi după o lună întreagă în care au servit numai icre negre, amatorii de fotbal au gustat cu mare plăcere din salata de varză acră propusă de Liga 1. Alt gust, altă imagine, mai apropiată de fibra noastră. La presiunea televiziunilor, care plătesc în continuare generos, Liga Profesionistă a decis să întindă fiecare etapă pe parcursul a 4 zile, astfel încât luni seară, după ultimul meci, ai şi uitat ce s-a întâmplat vineri la debut.

În urma primei etape se pot trage câteva concluzii, în nici un caz pripite. Echipele nou promovate, (U Cluj, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi Victoria Brăneşti) au evoluat exact ca în B şi au pierdut pe linie. Dacă ultimele două au mai mişcat ceva, au avut şi adversari ceva mai uşori, primele par condamnate la o luptă disperată pentru evitarea retrogradării.

La vârf lucrurile se prezintă relativ previzibil. Steaua, Dinamo şi Rapid au câştigat, mai uşor sau mai greu, în timp ce tigrii provinciei, CFR Cluj, Unirea Urziceni şi FC Vaslui, nu au reuşit să calce cu dreptul în noua ediţie de campionat, presiunea fiind mutată deja în direcţia lor. Cu un antrenor venit din primul unsprezece al Craiovei Maxima, Aurel Ţicleanu, exilata Universitatea pare să se fi redescoperit, doar un arbitraj uşor potrivnic împiedicând-o să câştige în faţa campioanei en - titre. Câţiva jucători interesanţi au ieşit la rampă, aşa că selecţionerul Răzvan Lucescu trebuie să fie atent, mai ales că echipa naţională are nevoie disperată de transfuzii cu sânge proaspăt. Criza financiară poate mai limitează din euforia celor care aduc pe bandă rulantă fotbalişti străini de valoare îndoielnică şi astfel mai au loc să se exprime şi autohtonii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Credeam ca rubrica a murit odata cu finalul Campionatului Mondial. Bine ai revenit!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb