FOTBAL ŞI BANI Posibila calificare la Euro atrage sponsori

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 27 martie 2015

Posibila calificare la Euro atrage sponsori
  • document ataşat Clasament - Grupa F
    apasă aici pentru a descărca.

    Federaţia Română de Fotbal a reuşit să aducă un nou sponsor alături de echipa naţională. Bancpost a devenit sponsor oficial al FRF, contractul fiind semnat pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de performanţele echipei naţionale. Faptul că tricolorii sunt pe primul loc în grupa de calificare la Euro 2016, cu şanse mari de calificare, şi se clasează pe locul 14 în clasamentul FIFA, contează enorm pentru eventualii sponsori, care sunt atraşi de o echipă care poate obţine performanţe.

    Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a mărturisit că principalul obiectiv pe termen scurt şi mediu este reprezentat de obţinerea calificărilor la următoarele trei turnee finale: "Timp de aproape trei decenii, fotbalul românesc s-a aflat în elita sportului mondial. Nu a fost deloc uşor ca într-o disciplină atât de competitivă, care stârneşte ambiţii şi pasiuni nemăsurate, să fim printre cei mai buni. Au fost vremuri în care românii s-au bucurat împreună pentru performanţele fotbaliştilor noştri şi momente în care înfrângerile au fost trăite ca drame naţionale. Fotbalul a rămas singurul sport din România care a reuşit să scoată sute de mii de oameni în stradă, pe tot cuprinsul ţării, şi care are capacitatea unică de a-i face pe români să se simtă o comunitate mai puternică. Este o adevărată mândrie ca pe drumul performanţei pe care l-am deschis să avem un nou partener strategic alături de noi, una dintre cele mai importante instituţii financiare din România, care a demonstrat timp de 24 de ani ce înseamnă perseverenţa, performanţa şi orientarea către oameni. În Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România ne-am asumat ca obiectiv calificarea Echipei Naţionale la toate cele trei turnee finale ce vor urma până în 2020. Este o promisiune puternică, în primul rând faţă de români, pentru îndeplinirea căreia avem nevoie de parteneri puternici. Astăzi, vrem să devenim una dintre forţele continentale şi mondiale ale fotbalului. Ne aflăm pe primul loc în grupa de calificare, pe locul 14 în clasamentul mondial FIFA şi investim din ce în ce mai mult în juniorii noştri". George Georgakopoulos, preşedintele executiv Bancpost, consideră o onoare faptul că instituţia pe care o conduce a reuşit să devină sponsorul echipei naţionale: "Momentul este foarte important, am sprijinit până acum educaţia şi cultura, începând de acum ne implicăm în susţinerea sportului. Astăzi, extindem contribuţia noastră şi devenim partener al Federaţiei Române de Fotbal şi al Echipei Naţionale de Fotbal, într-o perioadă foarte importantă: preliminariile Campionatului European 2016 şi calificarea la Campionatul Mondial 2018. Suntem onoraţi să fim parte din întreaga energie şi momentele de fotbal de calitate care vor urma. Acest parteneriat exprimă totodată angajamentul organizaţiei noastre faţă de valori precum spiritul de echipă, pasiune, perfecţionare continuă pentru succes şi orientarea către performanţă, valori pe care le avem în comun cu Echipa Naţională şi cu milioane de suporteri".

    Dincolo de parteneriate şi contracte nu trebuie să trecem cu vederea ceea ce ce contează cu adevărat în acest domeniu: competiţia sportivă. Duminică, la Ploieşti, cu începere de la ora 19.00, echipa naţională va întâlni reprezentativa Insulelor Feroe într-un meci contând pentru preliminariile Campionatului European din 2016. Trebuie spus că toate biletele pentru acest meci s-au vândut, astfel că echipa antrenată de Anghel Iordănescu va evolua în faţa unui stadion plin.

    Opinia Cititorului ( 2 )

    1. Avand in vedere performantele financiare ale bancii si ale grupului din care face parte, parteneriatul cu fotbalul nostru nu este de mirare

      1. Avand in vedere ca fotbalul are in continuare o audienta uriasa in RO, miscarea bancii, una de duzina chiar si la noi, este excelenta.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    Fix la cos
    transilvaniainvestments.ro
    IBC SOLAR
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    17 Sep. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9738
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
    Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    citiesoftomorrow.ro
    govnet.ro
    energyexpo.ro
    thediplomat.ro
    roenergy.eu
    notorium.ro
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb