Franklin Templeton suţine CNVM în vederea realizării listării secundare a FP la Bursa de Valori din Varşovia

F. A.
Comunicate de presă / 1 noiembrie 2012

Urmare a comunicatului de presă transmis de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) în data de 26 octombrie 2012, Franklin Templeton (FT) Investment Management Limited Sucursala Bucureşti, în calitate de Administrator Unic şi Societate de Administrare a Investiţiilor a S.C. Fondul Proprietatea S.A. (FP), doreşte să reitereze că rămâne hotărât să colaboreze în mod constructiv cu CNVM, în vederea realizării listării secundare a Fondului la Bursa de Valori din Varşovia, se arată într-o declaraţie de presă remisă redacţiei.

Hotărârea AGEA nr. 11 / 27 iunie 2012 pentru împuternicirea FT în vederea efectuării demersurilor pentru listarea secundară la Bursa de Valori din Varşovia, a devenit validă şi obligatorie pentru Fond şi acţionarii săi imediat după adoptarea sa cu o majoritate de 99% în Adunarea Generală a Acţionarilor din 27 iunie 2012, se arată în declaraţia de presă.

În luna mai 2012, în cadrul unei întâlniri dintre FT, CNVM şi Depozitarii Centrali din România şi Polonia, a fost confirmat faptul că sunt necesare unele modificări ale Regulamentelor CNVM nr. 13/2005 şi nr. 5/2010 pentru a permite stabilirea unei legături directe între cei doi depozitari. Ulterior modificării acestor regulamente vor fi necesare modificări corespunzătoare ale Codului Depozitarului Central, modificări care necesită de asemenea aprobarea CNVM şi a Băncii Naţionale a României, se mai precizează în declaraţie.

FT va continua să coopereze, să informeze şi să ofere orice fel de sprijin de care CNVM şi Depozitarii Centrali din România şi Polonia ar avea nevoie, pentru a duce la finalizare realizarea listării secundare la Bursa de Valori din Varşovia, se mai adaugă în declaraţia de presă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. INIMA si MINTE adresata BVB (a nu se confunda cu cei care le-au facut freza madrilenilor) de a lua in calcul posibilitatea ca Fondul Proprietatea sa finalizeze realizarea visului unei listari pe parchetul Bursei de Valori de la Frankfurt am Main , segmentul reglementat, avand astfel posibilitatea de a fructifica adevaratul nostru spirit competitional pe care generatiile trecute ni l-au insuflat noua, acelor adoscelenti rebeli pe care schimbarile sociale ne-au facut sa ne maturizam intr-un context global in care doar cei care stau pe puntea de comanda(citat Presedintele Capitan) vor reusi sa-si atinga portul de destinatie numit BUNASTARE. Cuvintele insufletitoare ale domnului prim-ministru si anume ca integrarea in Uniunea Monetara in anul 2015 este un vis frumos ne indreptateste sa credem cu tarie ca telurile marete ale domnului presedinte al parlamentului european spre o uniune bancara, fiscala si politica vor fi suficiente motive de abnegatie revolutionara creatoare, apartenenta noastra, aparitia initialelor FPR( Fondul Proprietatea Romania) pe ecranele sistemului de tranzactionare XETRA fiind piatra de temelie a recastigarii constiintei nationale ca vom fi ceea ce am fost si mai mult decat atat, adica niste INVINGATORI AI MINTII si niste INFRANTI AI INIMII. SA FIE INTR-UN CEAS BUN ! (Comunicat adresa ziarului Bursa pentru raspindere celor de-o simtire cu PATRIA(Tara si Natiunea PERFECTA) astazi 01.11.2012 la ceas aniversar in prima zi dupa OMV cand pretul petrolului se stabileste la Palatul Cotroceni, iar Europa ia cunostiinta de sacrificiile unui natiuni perfecte careia domnul presedinte al PE i-a recunoscut meritele atat de inaltatoare, cuvinte reluate la aproape un an distanta, atunci cand doamna cancelar exprima acelasi ganduri de recunostiinta si insufla acea incredere pe care multi dintre noi am omis sa le auzim, reusind insa inca o data sa-i dam dreptate marelui nostru prieten GOETHE care zicea OAMENII AUD DOAR CEEA CE INTELEG :-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb