Freedom Group pune la vânzare pachete cu un total de 750.000 de acţiuni

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii / 12 octombrie 2020

Freedom Group pune la vânzare pachete cu un total de 750.000 de acţiuni

Compania de consultanţă şi intermediere imobiliară Freedom Group, deschide accesul în acţionariat şi pune la vânzare pachete totalizând 750.000 de acţiuni (75%) din totalul de 1.000.000 pentru a accelera expansiunea în piaţă, potrivit unui comunicat al grupului.

Astfel, începând cu luna octombrie, cei interesaţi (investitori, proprietari de agenţii si agenţi imobiliari) pot achiziţiona pachete de minimum 1%, la preţul fix de la lansare, de 2,5 lei per acţiune.

Iniţiativa continuă proiectul unic demarat în urmă cu un an de Freedom Group, care vizează construcţia celei mai mari reţele din lume deţinute de către agenţii imobiliari, care îşi pot păstra atât brandul propriu, cât şi 100% din veniturile obţinute din tranzacţii.

Octavian Bădescu, fondator Freedom Group a declarant:"Compania are deja aproape 12% din acţiuni deţinute de către investitori şi agenţi, dar expansiunea a fost încetinită de caracteristicile anului 2020 şi de faptul că noi cesionăm acţiuni în cantităţi limitate şi la preţuri în creştere, toate acestea limitând viteza de dezvoltare. Pentru a accelera acest proces am decis ca vânzarea de acţiuni să fie impulsionată prin introducerea în ecuaţie a cât mai multor "dezvoltatori de business", fără a ne limita doar la transferarea de acţiuni "en-detail" direct către agenţi. Astfel, oportunitatea se adresează tuturor categoriilor de investitori, brokeri/owneri, agenţi imobiliari sau business developeri interesaţi de a fi parte dintr-un proiect de anvergură. Conform calculelor noastre, este necesar acum să lărgim baza de acţionari şi să le oferim acestora oportunităţi de contribuţie la dezvoltare şi de marcare de profituri, pentru ca firma să ajungă cât mai repede în România la acel nivel de 250-450-650 consultanţi, unde valoarea acţiunii calculată ca multiplu de profit va fi de 15-25-50 lei.

Este o decizie strategică, prin care avem deschiderea de a lucra cu "distribuitori" în fluxul de dezvoltare, de a ceda majoritatea şi prin care transferăm, practic, cea mai mare parte a oportunităţilor de profit către cei care vor investi în propria lor companie, deţinătoare a unui brand, a unui portal imobiliar şi a unui întreg set de instrumente tehnologice, în continuă dezvoltare, menite a adăuga valoare agenţiilor, agenţilor şi clienţilor".

Prin acest demers, compania urmăreşte să angreneze în mod direct un număr de până la maxim 75 de noi acţionari care vor putea angrena alţi agenţi, transferând dacă doresc, la rândul lor, acţiuni către zeci de alţi agenţi, proprietari de agenţii sau investitori interesaţi, în perioada 2021-2025, la preţuri pornind de la un nivel apropiat de cel actual de en-detail şi ajungând până la 25-50 lei în următorii ani.

Octavian Bădea a spus: "Obiectivul meu a fost şi rămâne acela de a pune şi de a lăsa agenţilor la dispoziţie o mare reţea, un brand, un portal şi instrumente deţinute chiar de către agenţiile afiliate, de către agenţii afiliaţi. Ne dorim ca astfel să accelerăm procesul. Astfel încât, ca fondator, mă voi limita la a păstra minimum 100.000 acţiuni, pe care nu intenţionez să le transfer altor agenţi, cel puţin până când această companie nu ajunge lider pe piaţa românească, adică până când valoarea acţiunii nu va ajunge într-o zonă cât mai apropiată posibil de 50 lei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb